Împăcarea cu tine însuți de Părintele Necula și Părintele Doboș

Trebuie să recunosc că nu am fost tentată încă de la început să îmi comand Împăcarea cu tine însuți de Părintele Necula și Părintele Doboș. Deși nu contest importanța cărților de genul acesta, recunosc că nu prea se întâmplă să le citesc. Totuși, în Postul Paștelui, în timp ce pierdeam vremea aiurea pe Tik Tok (ups!), mi-a apărut în feed un filmuleț despre această carte. Ceva m-a făcut să mă opresc din dat scroll și să urmăresc acel clip.

Apoi, am intrat pe Bookzone și am ales să mi-o comand și eu, alături de Atlasul copilului isteț. Mi s-a părut o lectură potrivită pentru acea perioadă a anului, în special. După ce a ajuns la mine și am început să o răsfoiesc, mi-am dat seama că este o lectură potrivită pentru orice perioadă a anului. În paginile cărții am găsit și o scrisoare încurajatoare, semnată de părintele Necula. Am fost plăcut surprinsă, recunosc.

Împăcarea cu tine însuți de Părintele Necula și Părintele Doboș – „Cauți fericirea? Oprește-te și ea îți va fi dăruită!

Împăcarea cu tine însuți - Părintele Necula și Părintele Doboș

Împăcarea cu tine însuți de Părintele Necula și Părintele Doboș este o carte care aduce liniște sufletească și oferă încredere. Încredere în tine, în lume, în faptul că totul va fi bine. Încredere în Dumnezeu!

Perspectivele lor oferă răspunsuri la multe dintre întrebările pe care zilnic ni le punem cu toții. Primim încurajări și asigurări că Dumnezeu ne-a fost și ne va fi mereu alături. Modul în care cei doi preoți vorbesc despre Dumnezeu și despre ceea ce reprezintă, te face să nu te mai îndoiești vreodată de existența Creatorului. Trebuie doar să ne lăsăm ghidați de El și nimic nu ne va doborî.

Mi-a plăcut în mod deosebit capitolul dedicat depresiei și anxietății. Mi s-a părut plin de sens și cumva vindecător. Interesant de citit și analizat!

Sper să adăugați și voi această carte pe lista de priorități și să vă lăsați învăluiți de pacea pe care o aduce cu sine. Împăcarea cu tine însuți – Părintele Necula și Părintele Doboș se poate comanda de aici.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Chiar așteptam părerea ta despre această carte, pe care vreau să o citesc și eu cât de curând !

  2. Eva Anca spune:

    Eu evit cărțile de acest gen, nu pentru că nu am credință, ci pentru că nu cred în religie, biserică și preoți. Cu toate astea, din ce zici, cartea asta ar merita citită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *