La bine și la rău de Jeva Rose

La bine și la rău de Jeva Rose este una dintre cele mai recente apariții de la Bookzone, dar și cea mai recentă carte pe care am citit-o. Chiar îmi era dor de un thriller, iar coletul de la Bookzone a ajuns la fix. Pe lângă acest roman, am mai avut în colet și Eu sunt 70072, iar în curând o voi citi și pe aceea și voi reveni cu impresii.

La bine și la rău de Jeva Rose m-a cucerit în primul rând prin coperta frumoasă, dar și prin titlul bine ales. Am fost tare curioasă în privința ei și de aceea nu am vrut deloc să o amân. Cum mi s-a părut? Ei, bine, prima parte a cărții am citit-o pe nerăsuflate. Am fost foarte prinsă de întreaga situație. În a doua jumătate, acțiunea s-a mai domolit puțin și parcă începea să îmi scadă interesul. Dar ce să vezi? Apoi a urmat finalul și am fost complet șocată! Nu m-am așteptat deloc la o astfel de minte bolnavă!

La bine și la rău de Jeva Rose

La bine și la rău de Jeva Rose -un roman cu un final WOW, total neașteptat

Sarah și Adam se cunosc încă din facultate. Se iubesc și la prima vedere au o căsnicie fericită. Totuși, Adam are nemulțumirile sale, iar acest lucru îl face să înceapă o relație cu o altă femeie. Atunci când amanta sa este găsită ucisă într-un mod brutal, în casa de vacanță a lui Adam și Sarah, Adam este primul suspect. Deși se dovedește că amanta sa avea un trecut dubios, un soț violent și alte relații extra conjugale, Adam știe că șansele ca altcineva să fie găsit vinovat sunt extrem de mici.

Sarah – un avocat de succes și o soție iubiotare – trece peste trădarea soțului său și se oferă să îl reprezinte în fața legii. Adam are încredere în ea, dar asta nu-l oprește să facă o investigație și pe cont propriu. În același timp, încearcă să obțină și iertarea ei. Oare va mai fi vreodată viața lor la fel? Adam va fi iertat? Vă invit pe voi să aflați cititnd La bine și la rău de Jeva Rose.

You may also like...

5 Responses

  1. Dana spune:

    Sună bine de tot!!! Cu siguranță vreau să o citesc!

  2. Eva Anca spune:

    O am și eu și eram tare curioasă, iar după ce am citit recenzia ta, cred că o voi lua mai curând la citit.

  3. Silvia spune:

    O recenzie excelentă!

  1. 9 martie 2022

    […] La bine și la rău. Despre acest roman v-am vorbit zilele trecute aici. […]

  2. 10 iunie 2022

    […] am intrat pe Bookzone și am ales să mi-o comand și eu, alături de Atlasul copilului isteț. Mi s-a părut o lectură […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *