Cele mai bune idei de decor cu baloane fără heliu

Baloanele plutitoare cu heliu sunt drăguțe, dar nu ai neapărat nevoie de ele. Locul petrecerii tale poate fi amenajat cu multe tipuri de decorațiuni din baloane, simple și atrăgătoare.

Poți folosi baloane pentru a realiza decorațiuni uimitoare de perete sau pentru a asambla arcade și coloane. Poți folosi buchete de flori pentru a-ți decora masa festivă, pentru a crea ghirlande colorate sau pur și simplu să le împrăștii pe podea.

Nici măcar nu trebuie să ai niște abilități speciale. Vezi unele dintre cele mai bune idei de decorațiuni cu baloane fără heliu, putin mai jos.

decor cu baloane, decoratiuni cu baloane

Decorarea baloanelor – umple-ți casa cu vibrații festive

Baloanele creează întotdeauna un sentiment de bucurie, arătând clar că acea zi este specială.

În același timp, decorul balonului se încadrează chiar și într-un concept complex de petrecere, făcându-vă ușor să vă scufundați în cele mai dulci amintiri din copilărie. 

Este accesibil. Decorarea petrecerii tale cu baloane cu aer este mult mai ieftină decât cele umplute cu heliu și vei obține cu ușurință rezultate uimitoare.

Este interesant. Pe lângă un rezultat frumos, te scufunzi în procesul de distracție. Atât adulții, cât și copiii pot lua parte la decorarea unei sărbători, care vă va oferi tuturor amintiri de neuitat și o grămadă de fotografii amuzante.

E rapid. Dacă nu aveți timp să vă pregătiți pentru petrecere în avans și dacă aveți o pompă de mână la îndemână, atunci realizarea unor decorațiuni simple cu baloane fără heliu nu vă va lua mai mult de o oră. Baloanele funcționează bine în combinație cu alte materiale de decor ( flori proaspete, panglici, țesături, beteală). De exemplu, puteți face aranjamente pentru mese, vă puteți înfrumuseța pereții, tavanul, zona foto sau candy bar cu baloane.

Este ușor. În comparație, de exemplu, cu decorul floral, designul baloanelor necesită mult mai puțin timp, efort și număr de decoratori.

Tendință elegantă: mic sau uriaș, lucios sau mat, umplut cu sclipici sau confetti — fiecare decor de balon, chiar și fără heliu arată foarte modern. Este un decor de lungă durată. În plus, e bine să știi că heliul scapă prin balonul de latex mult mai repede decât aerul, ceea ce poate face ca balonul să se dezumfle după 10 până la 12 ore. Dar majoritatea baloanelor umplute cu aer durează  6-8 săptămâni!

Ce decorațiuni din baloane ar putea fi create fără heliu?

Există multe modalități de a crea un decor cu baloane umplute cu aer: puteți decora pereții și tavanul, ușile și ferestrele, balustrada scărilor și draperiile, copacii, băncile și foișorul din curtea dumneavoastră, arcuri și coloane.

Atârnă-le de tavan

Aceasta este una dintre cele mai frumoase idei de decorare a baloanelor fără heliu și este o modalitate excelentă de a atrage atenția oaspeților tăi asupra eforturilor tale. Poți fixa baloanele de tavan cu bandă adezivă dublă.

Adună baloanele în rânduri și apoi combină-le pe toate pe tavanul din centrul camerei tale într-o singură ghirlandă. Adăugați o floare de balon uriașă sau elemente de design prefabricate, cum ar fi baloane în formă de stele din folie în centru. 

Realizați compoziții florale

Pentru a crea astfel de decorațiuni cu baloane fără heliu, cum ar fi buchete de flori din baloane, este mai bine să folosiți baloane răsucitoare. Folosindu-le, puteți realiza piese centrale interesante, realiste. Nu umflați complet aceste articole; lăsați o coadă mică neumflată, astfel încât baloanele să nu se spargă atunci când sunt răsucite.

Pentru a face o floare, aveți nevoie de cel puțin 5 bile de latex. Pentru a crea o floare, veți avea nevoie de un balon verde modelabil pentru tulpină și de mai multe baloane de aceeași culoare pentru petale.

Baloane cu surprize

Baloanele surpriză sunt o altă opțiune interesantă dintr-o gamă largă de idei de decorare a baloanelor fără heliu, care nu vor servi doar ca decor, ci vor deveni și un joc interactiv. 

Acestea sunt fie baloane mari de latex umplute cu baloane mai mici, petale de trandafir, confetti, beteală, stele și cercuri, sau umplute cu diverse urări și mesaje drăguțe.

Baloane strălucitoare

Aceasta este una dintre ideile de decorațiuni cu baloane fără heliu, care este folosită aproape la fiecare petrecere de seară. 

Tot ce aveți nevoie sunt câteva baloane din latex cu led. 

Acestea au fost câteva idei de decor cu baloane fără heliu. Spor la decorat!

Pe Casacubaloane.ro gasesti zeci de baloane in cele mai frumoase culori si forme la preturi foarte accesibile.

*Acest articol este un guest post

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce idei minunate!

  2. Dana spune:

    Îmi plac mult decorurile cu baloane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.