Frânturi din ea de Karin Slaughter

Uite că a sosit momentul să vă vorbesc despre cea mai bună carte citită în ultima perioadă. Frânturi din ea de Karin Slaughter a promis încă din primele pagini că va fi o lectură incitantă, iar după câteva capitole deja mi-a fost aproape imposibil să o las din mâini.

Frânturi din ea de Karin Slaughter este un thriller psihologic foarte bine scris, în care personajele sunt foarte bine conturate și reale, iar prezentul și trecutul se îmbină într-un mod neașteptat și armonios. Romanul are puțin peste 600 de pagini, dar se citește extrem de ușor.

Frânturi din ea de Karin Slaughter, thriller psihologic, recenzii, carti, filme dupa carti,

Frânturi din ea de Karin Slaughter. „Mamă. Eroină. Mincinoasă. Asasină?…”

Andy este o tânără de 31 de ani, extrem de timidă și care încă nu și-a găsit drumul cu adevărat. Este singură și locuiește într-un mic apartament, deasupra garajului mamei sale. Și-a încercat norocul departe de casă, dar când mama sa s-a îmbolnăvit, s-a întors să o îngrijească. Acum mama ei, Laura, este bine, dar Andy încă nu își găsește motivația să plece din nou în lume, să își găsească locul.

Trezirea lui Andy la realitate are loc atunci când este amenințată cu arma, iar mama sa o salvează, ucigându-l pe tânărul care a intrat cu arma în restaurantul unde ele luau prânzul. Bineînțeles, situația a fost extrem de neplăcută, dar adevărata problemă a fost expresia pe care Laura a afișat-o atunci când a ucis. Filmarea a fost peste tot la TV, iar Laura era comparată cu o mașină de ucis.

„Un roman care stabilește standardul pentru scrierea unui thriller psihologic de succes.” – Jeffery Deaver

Laura îi cere fiicei sale să se mute de acasă și să o lase singură. Înainte ca Andy să părăsească locuința, îi vine ei rândul să o salveze pe Laura, ucigând un om. Laura o sfătuiește să plece înainte ca polița să ajungă la fața locului. Îi dă instrucțiuni clare despre locul unde trebuie să ajungă, dar și să nu se întoarcă până nu va fi chemată.

Andy pleacă în aventura vieții sale, măcinată de vină și extrem de speriată. Curând își dă seama că mama sa a fost pregătită pentru o plecare de urgență, având acte false, o mașină și o mulțime de bani puși deoparte. Curiozitatea nu îi dă pace și se abate de la traseul pregătit de mama sa. Începe să facă o investigație pe cont propriu, descoperind frânturi din mama sa, care acum i se pare o străină.

Dar unde o va duce această investigație? Ce consecințe va avea această vânătoare de fantome? Vă invit pe voi să aflați, citind Frânturi din ea de Karin Slaughter, pe care o puteți comanda de aici.

You may also like...

3 Responses

  1. Dana spune:

    Cât de interesanta este, clar vreau sa o citesc!

  2. Eva Anca spune:

    Și mie mi-a plăcut enorm cartea asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *