Cine moare în zori de Holly Jackson

Foarte mult îmi plac cărțile de la Editura Corint! Știu că nu mai e deja nicio surpriză pentru niciunul dintre urmăritorii mei, dar mai simt uneori nevoia să „strig în gura mare” acest lucru. De fiecare dată găsesc cărți pe placul meu la această editură, indiferent de dispoziția pe care o am. Romanul despre care vă voi vorbi astăzi se numește Cine moare în zori și este scris de Holly Jackson.

Cine moare în zori de Holly Jackson este un thriller care te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul lecturii. Este foarte bine scris și plin de suspans, iar deznodământul este de-a dreptul neașteptat.

Cine moare în zori de Holly Jackson

Cine moare în zori de Holly Jackson – „Momentele de suspans intens, alături de un puzzle de indicii bine gândit, alcătuiesc o poveste plină de senzații tari.” – Kirkus

Red Kenny este o adolescentă a cărei viață s-a schimbat radical după moartea mamei sale. Pe lângă vina care o macină, îl are în grijă și pe tatăl său alcoolic, dar și probleme cu banii.

Cu toate acestea, pleacă în vacanța de primăvară cu niște prieteni, cu rulota. Red încearcă să se bucure de timpul petrecut alături de cea mai bună prietenă a ei și de băiatul ce care îl place, dar gândurile îi zboară mereu la problemele sale și la mama sa.

Atunci când tinerii se rătăcesc și fac pană în mijlocul pustietății, caută soluții și își păstrează calmul. Asta până când își dau seama că au fost atrași acolo, iar pana lor este făcută de un glonț și nu de un ciot sau un ciob, așa cum au crezut inițial.

Lunetistul nu se lasă așteptat și curând ia legătura cu ei. Le spune ceea ce își dorește de la ei și îi sfătuiește să nu încerce să evadeze. Un secret bine ascuns trebuie scos la suprafață. Dar oare despre ce fie vorba? Toți cei șase prieteni au propriile secrete pe care nu vor să le dezvăluie. Totuși, presiunile făcute de grupul deja îngrozit, pun presiune pe fiecare membru și ușor, ușor încep să cedeze. Dar al cui să fie secretul dorit și mai ales ce reprezintă acesta?

Cine moare în zori de Holly Jackson a apărut la Leda Edge și se poate comanda de aici.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Îmi plac thrillerele!!;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *