Noi arome de descoperit la Recipiente Cosmetice

Despre Recipiente cosmetice v-am mai vorbit în trecut. Este un site care comercializează lucruri diverse, începând de la recipiente cosmetice, la ustensile cosmetice, la uleiuri esențiale sau odorizante. Tot ce am folosit de la ei a fost pe placul meu și de aceea m-am bucurat când au dorit să ne fie alături la #bloggeritelacastel.

Pachețelul de la ei a fost parfumat și interesant. Uleiul de parfum Sultan Attar, care urmează să fie lansat, mi-a stârnit cel mai mult curiozitatea, deoarece îmi plac parfumurile orientale și eram curioasă dacă și acesta se potrivește preferințelor mele.

recipiente cosmetice, ulei de parfum sultan attar, ulei de cocos, odorizant de camera, odorizant de masina, red opium, Amber & Musk,

Ce produse ne-a oferit Recipiente cosmetice la #bloggeritelacastel?

În punguța de la Recipiente cosmetice am avut:

  • un ulei de parfum oriental Sultan Attar
  • un ulei de cocos 100% natural
  • un odorizant de mașină Red Opium
  • un odorizant de cameră Amber & Musk cu esențe naturale
recipiente cosmetice, ulei de parfum sultan attar, ulei de cocos, odorizant de camera, odorizant de masina, red opium, Amber & Musk,

După cum vă spuneam mai sus, eram foarte curioasă cum cum este uleiul de parfum Sultan Attar. Așadar, a fost primul produs din acest pachet pe care l-am desfăcut. Uleiul de parfum mi-a întrecut așteptările. Este instens și extrem de plăcut. Persistă ore întregi și nu e necesar să folosești o cantitate mare, pentru a te învălui în aromele orientale deosebite. Are note orientale, lemnoase și florale. Este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, iar, cel mai interesant, își schimbă mirosul în funcție de PH. Foarte încântată sunt de acest produs!

Odorizantul de cameră și cel de mașină nu sunt noi pentru mine. Am mai folosit și am fost foarte încântată de ele. Cel pentru mașină mi-a plăcut atât de mult, încât am început să îl ofer și cadou la un moment dat, fraților mei. Atât odorizantul de cameră cât și cel pentru mașină, sunt intense, dar nu deranjante. Sunt rezistente și plăcute.

Uleiul de cocos este cunoscut pentru efectele sale hrănitoare, hidratante și emoliente. Poate fi folosit pentru piele sau chiar și pentru păr. Aste 100% natural, așadar, este potrivit și pentru pielea copiilor mici sau a bebelușilor. De asemenea, are efect calmant și poate fi folosit după expunerea la soare. În plus, are un preț surprinzător de mic.

recipiente cosmetice, ulei de parfum sultan attar, ulei de cocos, odorizant de camera, odorizant de masina, red opium, Amber & Musk,

Așa cum vă spuneam, am avut produse numai unul și unul. Toate sunt de calitate și merită atenția noastră.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Ce produse frumoase și aromate, cu siguranță mi-ar plăcea!

  2. Eva Anca spune:

    Minunate produse! Să le folosiți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *