Am început anul 2024 cu o nouă comandă pe Bonprix

Dat fiind că acesta este primul articol pe anul 2024, vreau neapărat să-l încep cu câteva urări. La mulți ani, dragilor! Să aveți un a plin de împliniri, realizări și, mai ales, plin de sănătate! Nu știu cum sunteți voi, dar eu am avut un început de an destul de agitat. Încerc încet, încet să îmi reiau rutina și să scriu cât mai mult și aici, pe blog. Așadar, încep șirul de articole pentru anul 2024 cu unul dedicat unui subiect tare drag mie, și anume comenzile mele de pe Bonpirx.

De data aceasta mi-am comandat:

  • o geacă de iarnă cu imitație Teddy
  • o bluză stretch cu decoteu bărcuţă
  • o gentuță pentru mobil

Geacă de iarnă de pe Bonprix + bluziță

Geaca mea de iarnă de pe Bonprix are o blăniță călduroasă pe interior. Am ieșit cu ea chiar și la -15 grade și a făcut față cu brio provocării. Materialul exterior face din această canadiană piesa vestimentară perfectă și pentru zilele cu vânt puternic.

Ca și aspect, este de asemenea pe placul meu. Are o blăniță frumoasă și moale la glugă, are șnur în talie și fermoar ascuns. Buzunarele se închid cu capse și sunt foarte încăpătoare. Croiul, zic eu, poate avantaja orice fel de siluetă.

Bluza stretch cu decoteu bărcuţă are mânecile 3/4. Este din bumbac 100%, lucru care o face plăcută la atingere și foarte comodă. Poate fi purtată cu orice și arată bine de tot. Este bleumarin și cel mai des am purtat-o cu o fustă cumpărată tot de pe Bonprix, într-o comandă anterioară.

Gentuță pentru mobil

Aveam nevoie de o gentuță pentru mobil și portofel. Ceva mic, pe care să pun mâna și să plec atunci când sunt pe grabă, când merg la cumpărături și nu am nevoie de alte lucruri sau atunci când duc copiii la școală și am nevoie doar de acte și telefon la mine.

Mi-a plăcut mult culoarea (verde mat), dar și faptul că are două curele. Una scurtă, împletită, dar și una reglabilă, lungă, pentru a putea pune gentuța pe umăr atunci când îmi doresc. Gentuța are un singur compartiment și se închide cu fermoar. Acesta este auriu și arată foarte bine în combinație cu verdele mat. Pentru mine e perfectă și mă bucur că mi-am comandat-o.

Cam atât despre prima comandă a anului 2024. Stați pe aproape, să ne citim din nou curând 🙂 .

You may also like...

2 Responses

  1. Lionte Dana spune:

    Tare frumoase și de calitate alegeri, Bonprix are numai produse minunate!

  2. Silvia Chiperi spune:

    Gentuța îmi place maxim!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *