Ce ne oferă Silhoutte – clinica estetica (Bucuresti) – de Black Friday

Deși în ultima vreme m-am obișnuit să rezolv acasă cele mai multe dintre problemele tenului care apar de-a lungul timpului, sunt conștientă că tratamentele profesionale trebuie aplicate în cadrul unei clinici, de către personal autorizat și profesionist. Chiar dacă suntem la curent cu ultimele apariții în materie de skin care, un tratament anti-aging făcut așa cum trebuie, la o clinica estetica, poate face diferența.

sursă https://silhouette.ro/

Pentru ce tratamente ar trebui neapărat să apelăm la o clinică estetică?

  1. Peelig. Peeling-ul este o metodă de exfoliere a pielii feței, având ca scop înlăturea semnelor de îmbătrânire sau încetinirea lor. Deși peeling-ul se poate realiza și acasă, cel profesional, aplicat la o clinică estetică, are o acțiune mai profundă.
  2. Remodelare facială. Tot mai dorită de către doamne și tot mai căutată în cabinetele sau clinicile estetice, este un serviciu care ar trebui realizat în preajma profesioniștilor.
  3. Drenaj. Acest proces asigură o curățare generală a organismului. De obicei, este dorit în cadrul curelor de slăbire sau chiar detofixiere. Ajută la combaterea retenției de apă, ne scapă de balonare, ajută la îmbunătățirea circulației, la scăderea în centimetri și multe altele.
  4. Eliminarea ridurilor prin injectare. Poate cea mai importantă procedură dintre toate, care trebuie realizată de personal autorizat, fie că dorești conturarea buzelor sau doar eliminarea ridurilor din zona frunții sau a gurii.
  5. Orice tratamente cu laser. Dacă petele pigmentare nu doresc să dispară altfel, poți oricând apela la tratamentele cu laser. Fără a mai fi nevoie de explicații, este clar că acest tip de tratament trebuie realizat în cadrul unei clinici.

Doamnele mele dragi, din fericire, găsim reduceri și la servicii, nu doar la produse, în luna noiembrie. Cu bucurie am aflat că Silhoutte oferă reduceri frumoase de Black Friday, la o mulțime de servicii desfășurate în cadrul clinicii, precum cele menționate mai sus, dar nu numai. Și asta e cum se poate mai bine, deoarece, după atât de mult stat la soare, majoritatea dintre noi s-a cam ales cu câteva pete pigmentare pe care și-ar dori să le facă să dispară până la petrecerea de Revelion. Sau poate pur și simplu e timpul să rezolvăm unul dintre lucrurile care ne-a cam deranjat la noi în ultima perioadă.

Ce mă atrage pe mine la clinica estetica (Bucuresti) Silhoutte

Cel mai mult mă atrage evaluarea Silhouette Spectro Check. Aceasta se desfășoară pe platforma So/Check și oferă soluția pentru detectarea și monitorizarea markerilor fiziologici în mai putin de 3 minute. 

Mai exact, această platformă oferă:

  • evaluarea bilanțurilor nutriționale: vitamine, minerale, metale grele
  • evaluarea funcțiilor fiziologice
  • evaluarea stării de stres

Tot în același preț intră și interpretarea rezultatelor, dar și recomandările pentru îndreptarea eventualelor probleme. Foarte tare, nu-i așa?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *