Cărți de ficțiune cu reducere la books express – librarie online

Dacă ești un cititor pasionat, aștepți reducerile de Black Friday în primul rând datorită faptului că multe librării online vor avea reduceri semnificative, iar tu vei putea adăuga câteva cărți noi pe rafturile bibliotecii tale personale, pe care o prețuiești și pe care dorești să o îmbogățești cu fiecare ocazie.

La fel fac și eu. Profit de orice ocazie pentru a adăuga titluri noi în biblioteca mea, care, din fericire este tot mai numeroasă. Îmi place să cumpăr cărți proaspăt apărute pe piață, dar și cărți apărute în anii trecuți și pe care nu am reușit până acum să le cumpăr sau nu pur și simplu nu mi-au stârnit interesul până în prezent.

Unul dintre site-urile care va avea reduceri frumoase de Black Friday este books express. În perioada 7-13 noiembrie 2022 toate produsele disponibile pe site vor avea preț redus. 

Reducerile vor ajunge până la 70% și nu se vor modifica până la încheierea campaniei. Reducerile cele mai mari se vor aplica produselor aflate deja în stoc. Așadar, în articolul de astăzi, vreau să vă recomand cinci romane foarte bune, care vor vor avea un super preț în perioada 7-13 noiembrie, pe books express.

librarie online, carti la reducere, black friday, reducere carti, carti engleza, librarie online reduceri, reduceri carti,
sursă imagine: www.books-express.ro

Cinci romane care mi-au plăcut foarte mult și pe care le recomand mereu cu drag

  • Ultima aniversare de Liane Moriary. Insula Scribbly Gum este o adevărată afacere, construită în jurul misterului fetiței abandonate acum foarte mulți ani. Dar Rose pare obosită și sătulă de secrete, iar acum că sora ei nu mai e, pare dispusă să încalce regulile. Oare cât de cumplit este secretul pe care Connie l-ar fi vrut îngropat?
  • Măștile fricii de Camelia Cavadia. Romanul Măștile fricii de Camelia Cavadia, este tulburător. Chiar din prima pagină mi-am dat seama că mă va marca, mă va intriga și mă va șoca. Cum mi-am dat seama? Păi vouă ce impresie vă lasă acest citat? „Ziua cea mai fericită din viața mea a fost nu cea în care m-am măritat sau cele în care s-au născut copiii mei, ci aceea în care a murit tatăl meu.”
  • Și dacă e adevărat… de Marc Levy. Cum ar fi dacă ne-am trezi într-o zi conștienți de tot ceea ce ne înconjoară, dar incapabili să atingem ceva? Să fim martori la suferința lor, fără a putea interveni în vreun fel… Acest lucru greu de imaginat i se întâmplă lui Lauren. Ea este un tânăr medic care intră în comă, după un oribil accident. Dar oare cum e că stabilești o legătură cu o astfel de persoană? Poate cartea pare un alt SF ciudat, dar vă asigur că nu e deloc așa. E amuzantă, romantică, WOW!
  • Oscar şi Tanti Roz de Eric-Emmanuel Schmitt. O porție sănătoasă de plâns sau drama unui copil care moare de cancer. Singura persoană care pare să nu fie total speriată de acest lucru și îi este mereu alături, e una dintre doamnele care vizitează spitalul în care este internat.
  • Înainte să te cunosc de Jojo Moyes. Un roman care a impresionat iubitorii de cărți romantice. O combiație interesantă de iubire, dramă și depresie.

Alte recomandări în materie de cărți găsiți și aici. Poate vă ajută să vă întregiți lista pentru Black Friday.

books express – librarie online cu livrare rapidă și reduceri atractive

În încheiere, vreau să vă mai spun că pe books express găsiți și o selecție impresionantă de cărți în limba engleză, care, de asemenea, va fi la reducere în perioada 7-13 noiembrie 2022. Acest site nu comercializează doar cărți de ficțiune, ci și titluri din diferite domenii. Spor la cumpărături!

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Mulțumim pentru informații!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *