Despre Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge și Un dragon pe nume Ou

A venit din nou momentul să vorbim despre achizițiile lunare de la Libris.ro. Așa cum m-am obișnuit, mi-am luat mie un nou roman, dar și o carte simpatică pentru copii. Așadar, în rândurile de mai jos, vă voi vorbi despre Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge și Un dragon pe nume Ou de Heidi Howarth și Daniel Howarth.

Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge

Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge și Un dragon pe nume Ou

Ghici cine moare primul de M. J. Arlidge este prima carte din seria Helen Grace. Acest thriller este de-a dreptul terifiant, făcându-ne să ne punem în pielea personajelor care cad pradă ucigașului neobișnuit.

Atunci când două persoane care se cunosc între ele dispar, doar unul dintre ele mai rămâne în viață. Ucigașul le izolează, le lasă fără provizii, dar le pune la dispoziție un pistol. Cine ucide primul, scapă cu viață. Faptul că sunt nevoiți să ucidă pe cineva apropiat, practic le distruge orice șansă la o viață normală.

Helen Grace este unul dintre cei mai buni detectivi. Ea pune munca pe primul loc, nu are familie și muncește din greu. De-a lungul timpului a rezolvat o mulțime de cazuri și s-a lovit de situații diverse. Dar, chiar și pentru ea, ucigașul acesta are un comportament șocant. Cu cât ancheta avansează, Helen își dă seama că lucrurile pot fi mai complicate decât păreau inițial. Faptul că ea cunoștea personal majoritatea victimelor, o face să creadă că ucigașul încearcă să îi atragă ei atenția. Așa să fie oare?

Mie mi-a plăcut foarte mult Primul volum din seria Helen Grace de M. J. Arlidge și intenționez să îmi iau și celelalte cărți din serie, de pe Libris.ro.

Un dragon pe nume Ou de Heidi Howarth și Daniel Howarth

Un dragon pe nume Ou de Heidi Howarth și Daniel Howarth

Un dragon pe nume Ou de Heidi Howarth și Daniel Howarth m-a atras în primul rând prin ilustrațiile frumoase pe care le are. M-am gândit că și Albert va fi încântat de ea și am avut dreptate.

Încă de când a ajuns coletul, Maia i-a citit povestea fratelui ei. Amândoi erau curioși cum e Un dragon pe nume Ou și cine e de fapt acest dragon cu nume neobișnuit. Au descoperit un personaj simpatic și ușor de îndrăgit. Dragonul nu doar că avea un nume deosebit și se confrunta și cu dorința de a fi ca ceilalți din familie, fără să reușească însă. Asta până într-o zi când Ou descoperă ceea ce îl face unic și special.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *