Epilarea definitivă – De la moft, la confort

Confortul în viaţa de zi cu zi a oricăruia dintre noi reprezintă un palier foarte variat, care implică acţiuni, decizii şi schimbări, toate cu scopul de a îndepărta aspectele neplăcute şi de a le înlocui cu altele practice, comode şi folositoare. De la aspectul fizic, până la acţiunile pe care le întreprindem, deciziile pe care le luăm ar trebui să fie alese în vederea îmbunătăţirii stării emoţionale şi a nivelului de viaţă. În acest context, fiecare se va îndrepta din punct de vedere fizic, către aria care ridică probleme şi care impune schimbarea.

Epilarea definitivă - De la moft, la confort

Decizii simple, care pot transforma un aparent moft, într-un confort permanent

Atunci când vrem să arătăm şi să ne simţim bine, fiecare dintre noi va încerca să depisteze problemele manifestate care ne creează disconfort, putând astfel să găsim cele mai bune soluţii pentru a le remedia. Unul dintre aspectele neplăcute cu care se poate confrunta un bărbat, este cel al pilozităţii de pe corp. Specific anatomiei masculine, majoritatea bărbaţilor manifestă acest fenomen cunoscut drept pilozitate excesivă. 

În principiu, un corp care deţine această caracteristică, o va manifesta pe toată suprafaţa, nu doar pe anumite zone, astfel că lupta cu părul crescut excesiv se poate dovedi a fi dificilă. Din această perspectivă, epilarea definitiva pentru barbati va depăşi cu succes caracteristica de moft, devenind o procedură necesară, economică şi eficientă.  Este procedura care va acţiona rapid asupra acestui aspect neplăcut, eliberându-i pe bărbaţi în scurt timp de una dintre cele mai spinoase probleme, legate de aspectul fizic.

De ce epilarea definitivă fullbody

Epilarea definitivă cu laser este una dintre cele mai inovative şi eficiente modalităţi de îndepărtare a părului nedorit. Specificul procedurii asigură reducerea la maxim a capacităţii de regenerare a  foliculilor de păr, astfel că firul de păr nu va mai creşte. A acţiona asupra acestui aspect, se va dovedi cea mai bună alegere, indiferent de specificul pielii, pigmentului şi firului de păr, astfel că orice bărbat o poate alege atunci când doreşte să scape de pilozitatea excesivă. 

Un mare avantaj al acestei metode de epilare, îl reprezintă posibilitatea de a fi aplicată oricărei zone anatomice, fără a expune vreunui risc pentru sănătate, durerilor sau iritațiilor. Astfel, odată luată această această decizie, este indicat a se opta pentru epilare definitiva fullbody, nu doar a anumitor zone, tocmai pentru a elimina definitiv grija îndepărtării părului nedorit. Firele de păr vor fi eliminate de întregul corp, rezultatele neîntârziind să apară. Durata unui tratament pentru arii extinse va dura între 6 şi 8 săptămâni, necesitând o întreţinere periodică o dată la 6 luni sau 1 an. 

Avantajele epilării definitive

A alege îndepărtarea pilozităţii excesive prin aplicarea epilării definitive, s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente modalităţi. Este o procedură prietenoasă, nedureroasă şi rapidă. Părul nu va mai creşte, aspectul general al pielii se va îmbunătăţii şi  nu vor mai apărea senzaţii neplăcute de disconfort, provocate de  metodele tradiţionale de îndepărtare a părului nedorit – iritații, înroșirea pielii, suprainfectarea foliculilor piloși. Poate fi aleasă ca metodă de epilare, indiferent de caracteristicile pigmentului şi firului de păr. Se poate aplica în orice sezon, de oricine îşi doreşte să scape de pilozitatea excesivă. 

Epilarea definitivă fullbody se va dovedi a fi o investiţie economică, eliminând toate costurile care erau direcţionate către tratamentele şi procedurile tradiţionale care erau aplicate periodic în vederea îndepărtării firelor de păr nedorite.

*acest articol este un guest post.

You may also like...

1 Response

  1. Silvia spune:

    Interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *