Wednesday – serial filmat în România

În ultima perioadă am cam evitat Netflixul. Nu am un motiv anume, nu am făcut-o intenționat. Pur și simplu am avut alte activități și nu mi-am făcut timp special pentru a urmări un serial sau un film artistic. Ultimul serial pe care l-am văzut a fost faimosul Wednesday.

Wednesday este pe buzele tuturor, aducându-ne aminte de simpatica familie Addams la care ne uitam în copilărie. Filmul se adresează în special adolescenților, acțiunea petrecându-se la o școală cu internat. Dar, asta nu m-a oprit să îl văd și eu. Am fost curioasă, mai ales știind că a fost filmat în România și că apar și unii actori români.

Și Maia l-a urmărit și s-a declarat fan înflăcărat. Abia așteaptă sezonul 2 din Wednesday. Deși mi-a plăcut și mie, nu știu sigur dacă o să mă uit și la următorul sezon. Mai vedem.

sursă WednesdaySeries

Despre serialul momentului Wednesday

Wednesday este fiica familiei Addams. Deși mereu morocănoasă și cu tendința spre macabru de care familia sa este mândră, Wednesday se dovedește a fi corectă și sufletistă. Ea ajunge la școala cu internat pentru copii diferiți la care au studiat și părinții săi, după ce a fost exmatriculată de la școlile normale.

Nu își dorește deloc să fie acolo și intenționează să evadeze. Asta până când școala se dovedește a fi mult mai interesantă decât se aștepta, iar un mister așteaptă să fie deslușit. O creatură ucide fără milă, iar faptul că se încearcă mascarea acestui lucru, o intrigă pe Wednesday.

Deși nu este prietenoasă, își face prieteni la noua școală. Dar bineînțeles, unde sunt prieteni sunt și dușmani, iar acest lucru face totul mult mai interesant pentru noi. De asemenea, află lucruri neștiute despre părinții săi.

Wednesday – sezon 2

Sezonul 2 a fost deja confirmat, dar încă nu avem o dată exactă. Atât actorii cât și fanii par a fi nerăbdători. Tu aștepți sezonul 2 din Wednesday?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *