Care-i numărul tău (What’s Your Number?) – impresii film

Într-una din serile săptămânii trecute, am dat din greșeală peste o comedie romantică, Care-i numărul tău? (What’s Your Number?). M-am uitat împreună cu soțul meu și ne-am distrat pe cinste. Oricine a gândit acest film, merită toate laudele. E o comedie reușită.

Înainte deschideam destul de rar televizorul. Nici acum nu pot să zic că ne uităm prea mult, dar, în serile libere, căutăm câte un film sau urmărim câte un serial. Din fericire, am tot văzut filme faine. Nu sunt noi apărute, dar cum în ultimii ani m-am uitat ocazional doar la anumite emisiuni, pentru mine toate sunt noi.

film comedie romantica
Imagine de Jan Vašek de la Pixabay

Recunosc că am rămas puțin uimită când am văzut că filmul Care-i numărul tău? (What’s Your Number?) a apărut la noi în anul 2011. Nu știu de ce, dar mă așteptam să fi apărut mai recent. Dacă sunteți ca mine și l-ați ratat, sper să reușiți să îl vedeți. Sunt sigură că și voi o să vă distrați de minune. Poate va fi chiar filmul de sâmbătă seara 🙂 .

Care-i numărul tău? (What’s Your Number?) – comedie romantică

Ally Darling nu prea a avut noroc în dragoste. A tot schimbat partenerii, dar acum și-a propus să își găsească alesul. Poate vă gândiți că orașul este mare și are de unde alege, deci problema se va rezolva rapid. Cu siguranță așa ar fi fost, dacă Ally nu și-ar fi propus să nu aibă mai mulți de 20 de parteneri, după ce a citit un articol într-o revistă. Cum, după o noapte de beție, a reușit să facă sex cu tipul numărul 20, este nevoită să îi caute pe foștii iubiți și speră ca unul dintre ei să se fi schimbat suficient încât să fie potrivit pentru ea.

Vecinul ei arătos și afemeiat o ajută să își găsească foștii iubiți. Astfel, cei doi petrec tot mai mult timp împreună și se plac din ce în ce mai mult. Totuși, Ally nu vrea să riște o nouă relație și să treacă de numărul 20. Așadar, continuă să caute fostul iubit perfect.

Personajul lui Ally este jucat de Anna Faris. Actrița este extrem de simpatică și amuzantă. Își joacă foarte bine rolul și oferă filmului acel ceva care să îl diferențieze de o comedie romantică obișnuită.

You may also like...

15 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Suna tare bine! Multumesc pentru recomandare!

 2. Dana spune:

  Pare haios tare, mi-ar plăcea să îl văd. Chiar filmul de azi. :))

 3. Silvia spune:

  Mi-ar plăcea să l văd!

 4. Simona Banica spune:

  Super frumoasa recomandare!

 5. anasylvi spune:

  Nu stiam de acest film, multumesc pentru recomandare! Suna foarte simpatic! <3

 6. Pare relaxant filmul. Cred ca o sa il caut si eu.

 7. Alexandra spune:

  Da am vazut si eu acest film si intradevar e un film tare bun.L-am vazut cu mult timp in urma dar acuma ca mi-ai adus aminte de el mi-ar placea sa il revăd

 8. In afara de serialul”Vlad” nu ma uit la nimic la Tv…Insa daca este comedie clar o sa fie si pe placul meu!

 9. Ale Rogo spune:

  Pare un film interesant. Poate o sa-l vedem intr-o zi

 10. Rokolla spune:

  Am vazut si eu filmul si imi amintesc ca a fost o comedie reusita. Il recomand si eu

 11. Nu am auzit de el, chiar nu prea ma mai uit la filme in ultimul timp

 12. O recomandare de comedie aveam nevoie, multumesc.

 13. Roxana spune:

  Trebuie sa vad si eu o comedie, chiar am nevoie de una. 🙂

 14. Cred ca mi-ar prinde bine un astfel de film. Nici eu nu l-am vazut pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *