Prima întâlnire cu produsele Nomasvello

Sunt blogger de câțiva ani deja și cel mai mult îmi place faptul că mereu am ocazia să testez produse noi. Din fericire, majoritatea produselor care ajung la mine sunt de calitate, iar eu rămân mai mereu cu un gust plăcut. O impresie foarte bună mi-au lăsat și produsele de la Nomasvello, brand ale căror produse nu am mai avut ocazia să le încerc până acum.

Fetele care au organizat #danubebloggersmeet3 s-au asigurat ca prima mea întâlnire cu Nomasvello să fie una plăcută și le mulțumesc pentru asta!

Ce produse Nomasvello am primit la #danubebloggersmeet3

În cadrul evenimentului de la Brăila, de pe 30 aprilie, am primit următoarele două produse ale acestui brand:

  • apă lipozomală
  • loțiune facială revitalizantă cu Vitamina C

Cum sunt aceste două produse

nomasvello, lotiune faciala revitalizanta, vitamina c, lotiune cu vitamina c, apa lipozomala, demachiant, demachiere, ingrijire ten, ten normal, ten mixt, ten tern

Apa lipozomală

Am introdus apa lipozomală în rutina mea de vreo trei săptămâni și sunt tare mulțumită. Este produsul perfect pentru demachiere și curățare. Îndepărtează machiajul, indiferent dacă acesta este rezistent la apă sau nu.

Este blândă cu pielea și ochii, iar eu mă bucur că mă pot demachia fără usturime în zona ochilor. Curăță tenul în profunzime și îl tonifică. Este de asemenea și un produs care hidratează foarte bine pielea, în timp ce o și calmează. Perfect!

Loțiune facială revitalizantă cu Vitamina C

Din fericire, tenul meu este unul normal și nu are mari probleme. Se prezintă destul de bine, fără a avea imperfecțiuni care să mă deranjeze în mod deosebit. Cu toate acestea, aerul poluat, frigul sau soarele puternic și chiar și stresul, își lasă aprenta asupra lui. Astfel, uneori observ faptul că îi lipsește luminozitatea sau acel aspect sănătos pe care îl căutăm mereu. M-am bucurat atunci când am văzut că loțiunea facială de la Nomasvello este perfectă pentru mine, fiind rezolvarea problemelor tenului meu. Pe lângă faptul că îi oferă strălucire, vitalitate și elasticitate, previne uscarea pielii și luptă împotriva ridurilor fine. Faptul că vine într-un recipient elegant, cu un aplicator practic, face din această loțiune produsul perfect pentru femeile care își doresc revitalizarea tenului și hrănirea acestuia.

nomasvello, lotiune faciala revitalizanta, vitamina c, lotiune cu vitamina c, apa lipozomala, demachiant, demachiere, ingrijire ten, ten normal, ten mixt, ten tern

Textura loțiunii este una plăcută și ușoară. Se absoarbe ușor în piele și lasă o senzație de prospețime și ușor răcoritoare.

Acestea fiind spuse, vă puteți da seama că prima mea întâlnire cu Nomasvello a fost una foarte reușită. Deja mă gândesc la o a doua. Cine știe… dacă lucrurile vor merge tot așa bine, poate vom rămâne împreună pe viață 🙂 .

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Loțiunea facială cu vitamina C este exact ce caut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *