Măști reutilizabile chic, pentru copii și adulți

Trebuie să recunosc că nu sunt un mare fan al măștilor. Sunt sigură că nimeni nu e, dat fiind motivul pentru care trebuie să le purtăm. Ne deranjează de cele mai multe ori. Ne ascund fețele și ne țin la distanță față de cei din jur. Partea bună e că pentru asta au fost create. Să ne protejeze de viruși pe cât posibil. Așadar, își fac treaba, iar acest lucru ne face să acceptăm mai ușor faptul că trebuie să le purtăm chiar și în aer liber.

La vreo două săptămâni de când au început copiii să meargă din nou fizic la școală, Maia s-a tot plâns de mască. Ba că îi e prea cald cu ea, ba că i se lipește de față, ba că nu poate respira foarte bine cu ea. S-a plâns și de masca domnului profesor, deoarece îi acoperă gura și nu poate apela la cititul pe buze, atunci când e mai gălăgie și nu aude bine ce zice. Plângeri peste plângeri. Întrebări peste întrebări. Explicații peste explicații. Știți și voi cum e, sunt sigură. Cum nu am puterea să o scutesc de purtarea măștii în public și cum consider că izolarea îi face mai mult rău pe termen lung decât purtarea măștii, m-am gândit că niște măscuțe simpatice ar putea rezolva o parte din probleme. Așadar, am intrat pe princenter.ro și am lăsat-o să își aleagă trei măscuțe reutilizabile, frumos imprimate, pe care să le poarte cu drag. În plus, am ales și câte una pentru mine și șoțul meu.

masiti reutilizbile

Măști reutilizabile de calitate și frumoase

V-am tot arătat măscuțele pe rețelele de socializare și sunt sigură că deja ați observat cât sunt de frumoase. Așadar, în articolul de astăzi o să vă vorbesc mai mult despre ceea ce le face potrivite pentru a ne proteja de Covid-19.

Măștile de pe printcenter.ro sunt reutilizabile și pot fi spălate de până la 30 de ori. Eu le-am curățat în mașina de spălat, la o temperatură de maxim 60 de grade, așa cum scria în instrucțiuni. Am folosit chiar și uscătorul, deși nu e indicat și încă arată ca noi. Măștile de pe acest site pot fi comandate pe mărimi, lucru care mi s-a părut foarte util. De asemenea, pe lângă mască primim și două chestiuțe din silicon, care ne ajută să reglăm elasticul măștilor așa cum avem nevoie.

masi reutilizabile personalizate

Măștile de pe printcenter.ro beneficiază de tratamente de înaltă performanță precum:

 • HeiQ Vibroblock. Acest tratament este testat eficient contra virusului Covid-19. Este o tehnologie elevețiană care s-a dovedit a fi utilă.
 • HeiQ Pure. Este un tratament antibacterian și odor control. Așadar, asigură confort, igienă și prospețime, pe lângă efectul antimicrobian și antibacterian.
 • HeiQ Eco Dry. Oferă protecție împotriva apei și a petelor de apă, ajutând masca să facă față condițiilor meteo umede.
 • HeiQ Smart Temp. Asigură termoreglarea inteligentă declanșată de căldura pe care corpul o emană.
masi reutilizabile imprimate

Dacă v-ați săturat de măștile clasice, aceste măști reutilizabile, cu imprimeuri chic sunt ceea ce căutați. Noi suntem mulțumiți de ele și de aceea am ales să vă vorbesc astăzi despre ele. Înainte să închei acest articol vreau să vă mai spun că am observat că acum aveți reducere de 15% la prima comandă plasată pe site.

You may also like...

10 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Eu doar măști reutilizabile am, pe cele chirurgicale nu le suport nici așa. Oricum, port doar când n-am încotro. Sunt drăguțe așa colorate, însă eu tot le urăsc.

 2. Silvia spune:

  Sunt drăguțe, să le purtați cu plăcere!

  • Laura spune:

   Si lui Alex i-am cumpărat măști reutilizabile, dar a spus că nu poate respira. El le prefera pe cele de unica folosință. Eu, în schimb, am 5 măști textile cu care ma simt foarte bine. Sunt foarte frumoase măștile voastre!

 3. Dana spune:

  Sunt tare colorare si vesele. Asemenea măști ne ajuta sa trecem peste disconfortul pe care ni-l creaza, atât fizic cât și psihic.

 4. Simona Banica spune:

  Super arata dar nu le mai vrem

 5. Măștile reutilizabile le suport mai bine decat pe cele medicinale.

 6. Irina spune:

  Sunt foarte faine măștile lor, am și eu câteva.

 7. Ce frumoase sunt toate! Și mie îmi plac măștile reutilizabile din motivul că nu trebuie să mai investesc mereu în măști de unică folosință.

 8. Rokolla spune:

  Am si eu masti de la ei si ma impac bine cu ele. Ma atrag print-urile vesele

 9. Foarte simpatice mastile voastre. Fac purtarea mai usoara. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *