Ce cărți noi am de la Crime Scene Press

Așa cum sunt sigură că deja știți, mai mereu am o carte prin apropiere. Citesc genuri diverse, în funcție de dispoziție sau dorința de moment. Am o mulțime de cărți necitite în bibliotecă, dar asta nu mă împiedică să îmi iau altele noi. De aceea, atunci când am văzut că printre sponsorii de la #danubebloggersmeet3 avem și edituri, m-am bucurat foarte mult.

Crime Scene Press este una dintre editurile care a dorit să ne trimită câte un pachețel cu lecturi noi pentru noi și fascinante. Eu mi-am ales două super thrillere despre care vreau să vă spun câte ceva în articolul de astăzi.

Ce titluri mi-am ales de pe site-ul celor de la Crime Scene Press?

  • Fata A de Abigail Dean
  • Fata care a murit de Ragnar Jonasson
Fata A, Fata care a murit, Abigail Dean, Regnar jonasson, thriller, horror, roman, roman horror, #danublebloggersmeet3,

Fata A de Abigail Dean

Fata A de Abigail Dean este o lectură captivantă și încărcată de suspans. Este povestea unei fete, care a evadat din casa părinților săi. Ajunsă la maturitate și cu viața refăcută, dar încă cu inima distrusă, Fata A este nevoită să retrăiască cișmarul pe care îl numește copilărie. Atunci când mama sa moare, ea trebuie să se ocupe de cerințele din testament, pentru a beneficia de moștenire. Acest proces implică multe lucruri… Retrăirea sentimentelor din acea perioadă, revederea cu frații și surorile sale și dorința de a transforma drama vieții sale în ceva bun.

Fata care a murit de Regnar Jonasson

Mi-era dor de o poveste cu fantome. Așadar, am ales ca Fata care a murit de Ragnar Jonasson să facă parte din pachetul meu de la #danubebloggersmeet3. Acest roman este o combinație surprinzătoate între thriller și horror, iar acest lucru îmi place mult de tot. E ceva mai horror decât să te trezească cântecul de leagăn cântat de o fetiță? Fiori m-au trecut când am citit descrierea cărții. Asta aude Una în podul casei unde locuiește. Aceasta, îndurerată de sinuciderea tatălui, alege să plece, să schimbe peisajul. Ajunge bonă pentru două fetițe, într-un sat mohorât și cu oameni neprietenoși. Dar se pare că nu aceasta este principala problemă a oamenilor din acel sat, iar viața tinerei bone, ia o turnură neașteptată și periculoasă.


Voi ați citit aceste romane? Dacă da, nu ezitați să îmi spuneți cum vi s-au părut, în comentarii. Vă doresc lecturi plăcute în continuare!

You may also like...

1 Response

  1. Dana spune:

    Foarte captivante povesti, le vreau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *