Orfanii apelor de Struan Murray – roman pentru copii

Mereu când îmi comand câte ceva de la Editura Corint iau o carte și pentru copii. La Corint Junior găsesc cărți pentru ambii mei copii, chiar dacă diferența de vârstă dintre ei nu este chiar neglijabilă. De data aceasta, am ales un roman pentru copii puți mai mărișori, precum Maia. În articolul de astăzi vorbim despre Orfanii apelor de Struan Murray.

Orfanii apelor de Struan Murray este potrivit pentru copilașii din categoria de vârstă 10+ și care iubesc aventura și lumea fantastică.

Deși la prima vedere pare doar un alt roman de aventuri, captivant, Orfanii apelor este mai mult de atât. Lupta copiilor cu preconcepțiile adulților și dorința de a salva un nevinovat cu orice preț, sunt lecții valoroase pentru copiii noștri.

Orfanii apelor de Struan Murray

„Struan Murray li se alătură în mod firesc celor mai talentați creatori de lumi […]. Imprevizibilă, bogată în răsturnări de situație și reușind să pună cititorii pe gânduri, Orfanii apelor este o carte palpitantă și originală!” The Observer

Orașul în care Ellie locuiește este așezat pe un vârf de munte, care se înalță din mare. Nu mai există alte orașe, iar oamenii care locuiesc acolo trăiesc cu anumite idei și preconcepții. De aceea atunci când un băiat necunoscut apare în mijlocul lor, împins de maree, cu toții cred că singura explicație logică pentru apariția lui este dorința copilului de a distruge și ultimul oraș rămas pe lume.

Se spune că Vrăjmașul a înecat lumea știută de noi, iar misteriosului copil i s-a atribuit acest nume. Așadar, se plănuiește distrugerea lui.

Ellie și orfanii Orașului nu cred că cel nou venit are vreo intenție malefică, dar știu că nu e ușor de dovedit. Încăpățânarea și dorința adulților de a avea dreptate, nu este ușor de înfrânt. Totuși, Ellie este hotărâtă să îl ajute pe necunoscut. Oare va reuși?

Orfanii apelor de Struan Murray a apărut la Corint Junior și se poate comanda de aici.

You may also like...

2 Responses

  1. Silvia spune:

    Cred că i a plăcut Maiei!!!!

  2. Dana spune:

    O poveste cu adevărat frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *