Produse profesionale de îngrijire a părului în rutina mea

După cum știți deja, îmi place mult să testez produse noi. Îmi place să aleg tot ce e mai bun și să îmi răsfăț corpul cu produse foarte bune. Când vine vorba de părul meu, îmi place cel mai mult atunci când am ocazia să încerc produse profesionale, pentru a mă asigura că am în continuare un păr sănătos și rezistent.

Datorită evenimentului pentru bloggeri #danubebloggersmeet3, am avut ocazia să introduc în rutina mea de îngrijire a părului produse de pe Hair Boutique. Acest lucru m-a bucurat foarte mult, deoarece ei comercializează doar produse profesionale, pe care nu le găsim în magazinele obișnuite și nici măcar în farmacii. De asemenea, aflasem că sunt furnizori și pentru saloane, așadar, curiozitatea a fost și mai mare.

keen strok , sampon, balsam, fiole, tratament pentru par, produse profesionale, produse salon,

Ce produse de pe Hair Boutique am avut eu în pachețelul de la eveniment

În cutiuța mea cu produse profesionale pentru îngrijirea părului, am avut următoarele produse ale brand-ului Keen Strok

  • șampon nutritiv pentru păr normal, deshidratat și uscat
  • balsam reparator pentru păr deteriorat
  • loțiune nutritivă
  • loțiune fără alcool pentru coafat

Loțiunea pentru coafat nu am încercat-o deoarece încă nu am avut ocazia. Dar, despre restul produselor vă pot pune câte ceva, pentru a vă putea face o idee despre calitatea lor.

keen strok , sampon, balsam, fiole, tratament pentru par, produse profesionale, produse salon,

Șamponul are în compoziția sa ulei de macadamia și keratină. Aceste două ingrediente sunt foarte cunoscute pentru efectelel lor benefice asupra părului și nu numai. După folosire, părul rămâne mătăsos la atingere, hidratat și vizibil mai strălucitor. În plus, are și un parfum plăcut.

Balsamul se ridică de asemenea la înălțimea așteptărilor. Este lichid, precum apa, spre deosebire de alte de balsamuri pe care eu obișnuiam să le folosesc. Are efect reparator, hodratant, hrănitor și contribuie la redobândirea strălucirii naturale a părului. Acționează rapid, în doar 9 secunde, lucru care va fi extrem de orice altă persoană care nu prea stă mereu bine la capitolul răbdare.

Loțiunea nutritivă hrănește în profunzime. Este un tratament nutritiv foarte bun, care te poate ajuta să ai părul sănătos pe care ți-l dorești. Repară și hrănește firul de păr prin formula sa atent creată. Se aplică pe părul umed, insistând mai mult pe vârfuri și, foarte important, nu se clătește.

Mă bucur mult că am avut ocazia să le descopăr și să îmi răsfăț părul cu produse profesionale, de calitate.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *