Noaptea in care totul s-a schimbat de Gillian McAllister

Noaptea in care totul s-a schimbat de Gillian McAllister este cel mai recent thriller citit. Intrigant, plin de suspans și captivant, mi-a ocupat câteva seri în cel mai plăcut mod posibil.

Atunci când am ales cartea aceasta, am observat și întrebarea de pe coperta a patra, care încă îmi stăruie în minte și care, cumva, m-a făcut să văd în mod diferit întregul roman… Tu ce ai face pentru a-ți proteja familia?

Noaptea in care totul s-a schimbat de Gillian McAllister

„Un thriller pe care nu-l poți lăsa din mână și care te provoacă să te întrebi «eu ce aș face?».” ‒ ERIN KELLY

Joe, Cathy și Frannie sunt frați și sunt extrem de apropiați. Lucrează în același loc, sunt vecini și își petrec majoritatea timpului împreună. Chiar dacă Joe este căsătorit, nu îi înfluențează relația cu surorile sale, punându-le mereu pe ele pe primul loc.

Devotamentul lor este pus la încercare atunci când sunt în vacanță, în Verona. Frannie îi sună pe ceilalți doi în miez de noapte cerându-le ajutorul, după ce a ucis pe cineva, cu mașina. Îngroziți de faptul că nepotul lor poate trece printr-o traumă greu de descris și de faptul că sora lor cea mică va ajunge la închisoare, Joe și Cathy sunt de acord să o ajute pe Frannie să ascundă cadavrul.

Se dovedește că partea în care practic îngroapă un om și ascund urmele este cea mai ușoară. Greul vine atunci când sunt nevoiți să trăiască cu fapta lor. La sentimentul de vinovăție se mai adaugă și frica, care se întețește de la o zi la alta, dat fiind că omul ucis este căutat de către polițiștii italieni, iar aceștia se apropie tot mai mult de locul care i-a devenit victimei mormânt.

Cei trei frați sunt disperați și ușor, ușor fac tot mai multe greșeli. Cu un efect de domino, totul pare să se ducă la vale. Cum se va sfârși totul? Vă invit să aflați voi, citind cartea.

Noaptea in care totul s-a schimbat de Gillian McAllister se poate comanda de aici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *