Întoarcerea acasă de Kate Morton (Homecoming)

Din fericire, nici luna trecută nu am trecut peste obiceiul meu de a comanda ceva nou de la Libris.ro. Deși nu știam exact ce mi-ar plăcea să îmi comand, atunci când am văzut noua carte a lui Kate Morton – Întoarcerea acasă – nu am mai avut dubii. Pe lângă subiectul romanului, m-a atras și coperta frumoasă. Da, da… încă judec cărțile după copertă, judecați-mă!

Îmi place mult cum scrie Kate Morton. Cred că am citit toate cărțile sale traduse la noi. Îmi plac paralele sale între trecut și prezent. Îmi place mult cum scoate în evidență natura umană, dar și lucrurile cu adevărat importante în viață. Să vă mai spun și că e maestra romanelor pline de mister?

Majoritatea cărților sale sunt destul de stufoase, iar Întoarcerea acasă nu face excepție, având puțin peste 550 de pagini.

intoarcerea acasa, Kate Morton, carti noi, carti 2023, carti Craciun, carti mister, mister, thriller, crime,

„Întoarcerea acasă este o carte desăvârșit costruită, excelent scrisă, și totodată o scrisoare de dragoste către țara natală a autoarei, Australia.”

Întoarcerea acasă este lectura perfectă în această perioadă. Acțiunea din trecut are loc în orașul Tambilla, în Ajunul Crăciunului al anului 1959. Pe când veselia și bucuria acestei frumoase sărbători ar fi trebuie cuprindă întregul oraș, Isabel Turner și copiii săi sunt descoperiți morți de către un localnic. Misterul morții lor șochează orășelul și totul rămâne învăluit într-o umbră de mister.

În 2018 lucrurile urmează să iasă la lumină. Atunci când Jess este nevoită să se întoarcă la Sydney, unde bunica sa a suferit un aacident, viața acestea ia o întorsătură total neașteptată. Jess descoperă lucruri care i-au influențat viața fără ca măcar să știe. Misterele sunt dezlușite până la finalul cărții, iar noi, cititorii, stăm cu sufletul la gură până la ultimele pagini.

Întoarcerea acasă este o carte care vorbește despre singurătate, despre abandon și suferință. Sunt sigură că vă va plăcea și vouă!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *