Ce produse Lotus Cosmetics recomand

Brandurile de cosmetice și produse de îngrijire corporală românești, câștigă tot mai mult teren în ochii mei, dar și în coșurile mele de cumpărături. Fie că vorbim de creme de față sau corp, măști, exfoliante, sau produse de îngrijire a părului, în ultima vreme mereu aleg ceva natural. Deși mi-am propus să scriu mai des despre ele și aici, nu doar pe rețelele de socializare, nu prea am reușit. Totuși, astăzi, vreau să vă prezint trei produse create de un biolog român, din ingrediente naturale, pe care le-am folosit în ultima perioadă și de care sunt încântată.

Brand-ul asigură produse de îngrijire de calitate, din ingrediente naturale, care nu sunt testate pe animale și care promit să vină în întâmpinarea nevoilor noastre. Eu am folosit trei produse Lotus Cosmetics și, fiind încântată de ele, mi-am propus ca pe viitor să încerc și altele.

Ce produse Lotus Cosmetics am testat în ultima perioadă:

  • Mousse- spumă exfoliantă pentru față și corp cu zmeură
  • Unt de corp Cocos&Vanilie
  • Balsam-mască pentru păr, cu unt de shea și gălbenele
unt de corp, shea, exfoliant natural, balsam, masca, ingrediente naturale, cosmetice naturale, cosmetice romanesti ,

 „Produsele Lotus sunt garanția frumuseții tale!” – Adriana Goleanu, fondator Lotus Cosmetics

Mousse- spumă exfoliantă pentru față și corp cu zmeură

Spuma exfoliantă este potrivită pentru toate tipurile de piele. Asigură o exfoliere eficientă, dar totuși blândă, datorită particolelor de zahăr. Înlătură celulele moarte și lasă pielea fină la atingere. Pielea este de asemenea hidratată după folosirea acestui produs, deoarece conține ulei de cocos, migdale dulci și măsline. Se aplică pe pielea umedă.

Despre parfum, ce să vă zic… Combinația de zmeură și cocos este demențială. De departe este exfoliantul meu preferat folosit în ultimele luni.

Unt de corp Cocos&Vanilie

Untul de corp m-a încântat cu textura sa bogată, dar și cu rapiditatea cu care pielea îl absoarbe, căpătând un parfum subtil, dar plăcut de cocos și vanilie. Asigură hidratarea optimă și hrănește pielea în profunzime. Este perfect pentru persoanele care au pielea foarte uscată, dar și pentru cei care doresc să ofere pielii lor un aspect sănătos.

La fel ca și celelalte produse Lotus Cosmetics, este potrivit pentru toate tipurile de piele. Poate fi aplicat atât pe pielea umedă, cât și pe pielea uscată, după preferința fiecăruia. Eu prefer să îl aplic pe pielea uscată, deoarece se absoarbe mai repede.

Balsam-mască pentru păr, cu unt de shea și gălbenele

Împart acest balsam-mască de la Lotus cu fiica mea. Este potrivit pentru toată familia, fiind creat din ingrediente naturale. Se aplică pe părul umed, după șamponare și clătire. Oferă părului nostru strălucire și volum, în timp ce protejează vârfurile. Are un parfum plăcut, subtil.

unt de corp, shea, exfoliant natural, balsam, masca, ingrediente naturale, cosmetice naturale, cosmetice romanesti ,

Dacă le-ați încercat și voi, nu ezitați să îmi spuneți părerea voastră în comentarii.

You may also like...

2 Responses

  1. Lionte Dana spune:

    Tare bune produse, le vreau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *