Ce-mi lipsea din garderoba de primăvară

Așa cum bine știți, vremea este foarte schimbătoare în ultimii ani. Aș putea spune că anotimpurile reușesc uneori să ne ia prin surprindere, iar garderoba să nu fie pregătită încă pentru noul sezon. Cam așa mi s-a întâmplat primăvara aceasta, când mi-am dat seama că aș mai avea nevoie de un palton sau o geacă, ceva 🙂 .

Mi-am dorit ca primăvara aceasta să port un trenci lung, frumos. De fapt, am tot tânjit la o o astfel de piesă vestimentară de ceva timp, dar mereu am găsit tot felul de scuze ca să nu o cumpăr. Ba că trenciul pare mai pretențios și probabil îl voi ține în dulap mai mult decât îl voi purta, ba că nu cred că mi-ar sta bine cu el sau cine știe ce motive am mai folosit. Dar, primăvara aceasta, uitându-mă după o geacă de primăvară pe Bonprix (bineînțeles), am dat peste trenciul perfect și nu am mai rezistat.

trenci, trenci lung, trenci bej, bluza, haine femei, trenci dama, bonprix,

Trenci bej lung de pe Bonprix

Are lungimea pe care mi-o doream. Nuanța aceasta de bej-latte este foarte plăcută și versatilă. Are buzunare și cordon în talie. Îmi place cum arată și din spate. L-am purtat și cu botine cu toc, dar și cu pantofi cu talpă joasă casual. Așadar, așa cum am mai spus, este perfect! Cred că și vremii îi place, deoarece mi-a oferit ocazia să-l port destul de des în ultimele două săptămâni. Yeeey!

Ce mi-am mai luat de pe Bonprix

Foarte rar se întâmplă să am în coșul de cumpărături doar un singur produs. Nici de data aceasta n-a fost să fie. Am găsit și două bluzițe care parcă strigau să fie ale mele.

Bluza aceasta albastră m-a cucerit în primul rând prin culoare. Ador această nuanță! Am multe haine așa. Am purtat-o o singură dată în această perioadă și asta din cauză că este foarte călduroasă. Este matlasată, perfectă pentru perioada rece. Am pus-o frumușel în dulap și se va bucura de gloria pe care o merită atunci când se întoarce frigul. Oricum, o bluziță simplă, în culoarea aceasta, nu se va demoda niciodată. Este o piesă vestimentară de bază în orice garderobă.

trenci, trenci lung, trenci bej, bluza, haine femei, trenci dama, bonprix,

A doua bluză este diferită. Are o culoare mult mai îndrăzneață, pe care de obicei o ocolesc, dar nu și de data aceasta. Are mâneci scurte și un material plăcut la atingere. Este ușor de asortat și îmi e mai mereu la îndemână. Am purtat-o și atunci când am ieșit în oraș sau am fost în vizită, dar și când am fost la plimbare pe munte. Ador hăinuțele de genul acesta, ce pot fi purtate cu ușurință, în mai multe combinații.

Acestea sunt hăinuțele pe care mi le-am comandat la început de primăvară. Le port cu drag și mă bucur de ele. Întreaga comandă a costat 304 lei.

You may also like...

2 Responses

  1. Dana spune:

    Ca întotdeauna, ai ales niște haine tare frumoase, trenciul e minunat!❤️

  2. Silvia Chiperi spune:

    Să le porți cu plăcere,sunt foarte frumoase toate!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *