O alegere dificilă -Mary Jo Putney

Nici nu știu cum să încep. Dar știu cu siguranță că, O alegere dificilă o să facă parte din “Top -ul cărților citite în 2016 care te fac să visezi și să zâmbești cu gura până la urechi mult timp “. Știu că e un nume cam lung, dar nu există altul mai potrivit 🙂 .
Mary Jo Putney s-a întrecut pe sine în cartea aceasta. M-a convins că trebuie să fie neapărat să caut cât mai multe cărți semnate de ea.
Titlul în engleză al cărții este : ” The Diabolical Baron “-titlu care, cred eu, se potrivește mult mai bine.

O alegere dificilă – roman de dragoste savuros

o alegere dificila mary jo putney

 

 În acest roman este vorba de un Lord care trebuie să se însoare pentru a-și asigura succesiunea. Deoarece încă suferea pentru o iubită din tinereța lui, nu îi prea pasă cu cine se însoară. Așadar, a pus un pariu cu prietenul său. Pentru a câștiga pariul trebuia să seducă o fată aleasă la întâmplare și să o convingă să se căsătorească cu el.

Așa a ajuns Caroline – o fată care își evita pretendenții – să fie “vândută” de tatăl ei acestui lord îngâmfat! Povestea lor se complică când lordul își regăsește iubirea pierdută. Logodnica lui are și ea parte de propriile ei întâmplări. Autoarea ne surprinde în mod plăcut cu tot felul de replici și conversații, care te fac să te oprești din citit, să privești în gol și să zâmbești 🙂 .

 
Personajele sunt frumoase și pline de umor, iar locurile descrise te duc cu gândul la un adevărat basm.
Mi-a plăcut foarte mult povestea și ideea că iubirea te face mai puternic. Am urmărit cu mare interes transformarea timidei Caroline și am ajuns la concluzia că devii mai puternic, mai curajos, mai generos, mai înțelept sau mai încrezător atunci când ai persoana potrivită lângă tine!

 

O alegere dificilă de Mary jo Putney a apărut în colecția Cărți romantice a Editurii Litera.

You may also like...

8 Responses

 1. Pana acum nu am citit nimic de aceasta autoare 🙂

 2. Dana spune:

  Dincolo de aspectul siropel , pare o poveste drăguță.

 3. Eva Anca spune:

  Mi-a placut ce am citit de la aceasta autoare.

 4. Silvia spune:

  O poveste frumoasă!

 5. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Ador stilul acestei autoare și vreau neapărat să citesc această carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *