Crăciunul prin alte colțuri ale lumii de Hanackova Pavla

Bineînțeles că mai vin cu o recomandare de carte pentru copii. Doar mă știți deja, consider că fiecare copil ar trebui să primească astfel de daruri. Poate că unii sunt mai agitați și nu au răbdare să stea și să răsfoiască cărți, dar chiar și ei au momente când vor să stea în brațe la mami, să se alinte și asculte o povestioară interesantă. Crăciunul prin alte colțuri ale lumii de Hanackova Pavla nu este o carte cu povești, dar este o carte care poate stârni interesul micuților.

Crăciunul prin alte colțuri ale lumii de Hanackova Pavla

Crăciunul prin alte colțuri ale lumii de Hanackova Pavla are coperțile cartonate. Are 32 de pagini și o mulțime de ilustrații foarte frumoase. Formatul cărții este 20,5×28 și arată tare bine în biblioteca unui copil. În această carte, copiii vor găsi informații interesante și vor învăța câte ceva despre obiceiurile de care oamenii țin cont de Crăciun, și în alte colțuri ale lumii. Astfel, vor afla cum sărbătoresc Crăciunul, francezii, italienii, nemții și mulți alții. Vor afla cine aduce daruri copiilor din Finlanda, Italia sau alte țări. Vor afla că undeva, într-o altă țară, copiii merg pe role la colindat.

Cărți pentru Crăciun de la Editura Paralela 45

Consider că această carte pentru Crăciun ar bucura orice copilaș și că, având legătură cu această sărbătoare adorată de copii, vor dori să o răsfoiască chiar și cei mai puțin pasionați de lectură. Tot la Editura Paralela 45 am mai văzut câteva cărți care ar sta numai bine sub brad. Mă refer la Crăciun în Camelot, carte care face parte din seria Portalul Magic, o serie pe care Maia o îndrăgește mult. Și Crăciunul pisicii asasine din seria Pisica asasină poate fi un cadou apreciat. Mă gândesc serios să i le comand și eu Maiei. Doar faptul că i s-au adunat câteva cărți necitite mă reține.

Maia povestește Crăciunul prin alte colțuri ale lumii – carte pentru copii

Vă invit să o urmăriți pe Maia cum vă spune câte cea despre Crăciunul în Italia, dar și să vedeți cum arată interiorul cărții.

You may also like...

16 Responses

 1. Dana spune:

  Ce călătorie frumoasă de sărbători, cu Maia!!! Chiar pare o carte frumoasă!

 2. anasylvi spune:

  O recomandare frumoasa pentru copii! Felicitari!

 3. Eva Anca spune:

  Ce frumoasa pare! Multumim pentru recomandarea minunata!

 4. Silvia spune:

  Recomandarea este super!!!

 5. O recomandare frumoasa! Dar mai frumoasa este cea care ne face recomandarea!

 6. Mihaela spune:

  Pare o carte foarte interesanta numai buna de citit in perioada Craciunului. Mereu e bine sa aflam cum arata Craciunul pentru altii si de ce nu sa mai preluam si noi cate ceva.

 7. Iasmina spune:

  Voi intra si eu sa vad ce cărți pot găsi acolo. Mulțumesc pentru sugestie.

 8. Stan Bianca spune:

  Maia a prezentat foarte frumos cartea. O carte superbă pentru copii

 9. Ioana Margineanu spune:

  Iti multumesc pentru recomandare. Chiar ma intrebase o prietena ce sa ii ia piciului si o rugam sa nu ii mai ia jucarii. Mi se pare ca are prea multe dar cartea asta e superba si o putem folosi acum. Ce ma faceam fara tine?

 10. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Ce carte minunata, o recomandare deosebita! Cu siguranță o voi comanda și eu una pentru copiii mei!

 11. Ce frumoasa pare! Ador cartile de Craciun pentru copii.

 1. 14 ianuarie 2020

  […] 45 – printre care și Crăciunul prin alte colțuri ale lumii, despre care v-am vorbit aici, alte câteva de la Editura ALL, despre care vă vom vorbi curând, 3 titluri de la Editura Casa […]

 2. 27 noiembrie 2020

  […] are o slujbă frumoasă. Mereu călătorește prin lume și scrie diferite articole despre modul în care Crăciunul este sărbătorit, despre obiceiuri și tradiții. Așadar, șefa și prietena ei, îi rezervă o cabană pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *