Vârstele dragostei de Danielle Steel

Primul lucru care m-a atras la Vârstele dragostei de Danielle Steel, a fost coperta. După ce am deschis-o și am citit titlul ei original (Impossible) m-am hotărât că trebuie să o cumpăr și să o citesc cât mai curând posibil. 

Am cumpărat-o, am citit-o și mi-a plăcut! Mi-a plăcut și că finalul m-a lăsat plină de nervi, deși nu a avut cine știe ce final aparte. A avut chiar un final potrivit pentru o carte romantică, dar, încercând să mă pun în pielea personajului, îmi făcusem alt scenariu.

 Cartea începe foarte frumos, descriind viața părinților lui Sasha – personajul feminin principal al cărții. De asemenea, a fost descrisă în linii mari atât copilăria si adolescența ei, cât și viața petrecută alături de cei doi copii și de soțul ei. A avut o viață frumoasă, plină de împliniri pe plan personal și profesional.

Viața i se schimbă la 49 de ani. Atunci află că soțul ei a murit. De atunci a trebuit să învețe să trăiască singură. Nici nu a vrut să ia în calcul posibilitatea de a avea o altă relație. Asta până în momentul în care a apărut Liam. Acesta era un artist excentric și de necontrolat.

Vârstele dragostei de Danielle Steel – un roman de neratat

 
El se comporta copilărește, iar relația lor a fost mult îngreunată, atât de comportamentul lui cât și de insistențele fiicei ei. Ea susținea că mama sa nu ar mai trebui să aibă alte relații și că ar trebui să îl jelească continuu pe tatăl ei.
 
Liam a primit de la mine câteva puncte albe, dar abia spre sfârșit. Atunci a început să ia decizii gândindu-se și la familia lui. Dar încă nu l-am iertat pentru suferințele pe care i le-a provocat Sashei. Iar faptul că apărea de fiecare dată exact în momentul în care ea începea să se “vindece”, m-a cam scos din sărite 🙂  .   
 
Sasha, la fel ca și alte personaje feminine create de Danielle Steel, este de o bunătate rară. Are puterea de a ierta, de a înțelege și de a se sacrifica pentru fericirea celor din jurul ei. Descrierea pe care Liam i-a facut-o, m-a ajutat să o conturez mai bine în mintea mea și să o îndrăgesc mai mult.
 
Xavier – fiul ei, a fost pe placul meu. Tânăr, frumos, înțelept pentru vârsta  sa, petrecăreț în majoritatea paginilor.
 
Recomand cu drag această carte! Danielle Steel ne arată că poți avea totul, iar în secunda următoare poți să nu mai ai nimic.
 

You may also like...

7 Responses

 1. Admin spune:

  Cu siguranță o trec și pe lista mea!mulțumim!

 2. Admin spune:

  Cu siguranță o trec și pe lista mea!mulțumim!

 3. ai descris foarte bine cartea,imi plac cartile autoarei sint povesti de viata pe care le intilnim la tot pasul.totusi cea care m-a impresionat cel mai mult poate si pentru ca a fost prima carte citita a autoarei este"mesaj din vietnam"

 4. Admin spune:

  Trec Mesaj din Vietnam pe lista de dorințe. Vă mulțumesc!

 5. O carte superba, ca toate cartile autoarei.

 1. 17 aprilie 2019

  […] Luna aceasta am reușit să citesc patru cărți : 1.Vârstele dragostei de Danielle Steel (despre ea Aici ) […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *