Cel mai de preț cadou de Nicholas Sparks

Cel mai de preț cadou este prima carte scrisă de Nicholas Sparks pe care eu am citit-o. Pot să spun că m-a lăsat cu o furie de neimaginat. Chiar dacă este renumit pentru stilul său, nu mă aşteptam să se termine chiar aşa. Probabil că prin acest sfârşit a vrut să arate că toate au un rost şi un curs în viață. Dar, chiar așa? Offf!  

 
cel mai de pret cadou

La cât a suferit Dawson, şi nu datorită propriilor alegeri, voiam pentru el un alt final.

Faptul că mama Amandei a arătat că poate fi persoana de sprijin a fiicei ei, mi-a adus puțină linişte.

Mi-a placut cum a fost scrisă cartea, nu a fost greoaie. Deşi este un stil nou pentru mine, am parcurs-o destul de uşor! Cu siguranță o să mai citesc şi alte cărți semnate de el! Am găsit în paginile lui trăiri şi sentimente pe care fiecare dintre noi le încearcă la un moment dat! O recomand cu drag, deşi încă sunt furioasă pe autor!

Descriere Cel mai de preț cadou – Nicholas Sparks

In primavara lui 1984, liceenii Amanda Collier si Dawson Cole s-au indragostit. Cu toate ca faceau parte din doua lumi diferite, dragostea lor parea sa sfideze toate regulile de viata din micul oras Oriental, Carolina de Nord. Insa evenimentele neprevazute urmau sa dezbine acest cuplu tanar, trimitandu-i pe fiecare in directii diametral opuse. Acum, dupa douazeci si cinci de ani, Amanda si Dawson sunt chemati inapoi in Oriental ca sa ia parte la inmormantarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioara, a adapostit idila lor adolescentina. Pe masura ce Amanda si Dawson indeplinesc instructiunile pe care Tuck le-a lasat pentru ei, acestia realizeaza ca nimic din ceea ce stiau – despre Tuck, despre ei insisi si despre visurile lor dragi – nu era asa cum parea.

You may also like...

7 Responses

 1. Admin spune:

  Cartea asta a marcat și debutul dragostei mele pentru cărțile lui 🙂

 2. Si mie imi place Nicholas Spark dar cartea aceasta nu am citit o. Mereu am cate o retinere pentru ca stiu ca finalul este trist de cele mai multe ori 🙂

 3. Admin spune:

  Finalul trist,dar calătoria frumoasă!

 4. Simona Banica spune:

  Dupa recenzia interesanta chiar mi as dori sa o citesc!

 5. Eva Anca spune:

  Daca nu ma insel, am si eu cartea, doar ca inca nu am citit-o. Am citit alte carti de-ale lui Sparks si sunt deosebit de frumoase.

 6. Dana spune:

  De-a lungul timpului, Sparks te-a cucerit. Trebuie sa mai citesc și eu cărțile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *