Top 5 cărți groase din biblioteca mea

Din fericire, biblioteca mea se tot extinde. Nu mai am loc să așez noile cărți, dar sper să mă ocup de această problemă în viitorul apropiat. Îmi place să le admir frumoasele coperți și să mă gândesc când și ce să citesc, deși aproape niciodată nu respect planul. Am și cărți subțirele, dar și cărți mai stufoase, unele citite, altele încă nu. În articolul de astăzi, vreau să vă spun care sunt cele mai groase cărți din biblioteca mea personală, până acum, 15.09.2019.

carti groase

Cinci cărți groase din biblioteca mea

Cea mai groasă carte din biblioteca mea are 880 de pagini. Talismanul de Diana Gabladon face parte din seria Outlander, serie pe care eu o îndrăgesc extrem de mult și pe care o recomand fără rețineri.

Pe locul doi se află Frumoasele adormite de Stephen și Owen King, cu 836 de pagini. Cartea arată senzațional și sunt sigură că este wow. Am primit-o cadou de la Laura, care scrie pe Despre cărți și alte arte și căreia îi mulțumesc din nou, cu această ocazie!

Poveste de iarnă de Mark Helprin are 814 pagini. Am cumpărat-o cu vreo trei ani în urmă, arată senzațional. Îmi place să o răsfoiesc și bineînțeles că îmi tot propun să o citesc, dar iarna.

IT de Stephen King are 777 de pagini, iar formatul cărții este mai mare ( 230 x 170 mm ). Scrisul este mic, iar paginile destul de subțirele. Prima dată când am luat-o în mână, am asociat-o cu biblia. Mi-a plăcut mult cartea și tot ce am citit scris de Stephen King.

Gazda de Stephenie Meyer are 700 de pagini. Am cumpărat-o de mai bine de doi ani. Sunt sigură că e genială cartea. Am văzut filmul cândva și mi-a plăcut enorm. Abia aștept să îi vină rândul.


Care sunt cele mai groase cărți din biblioteca voastră? Titlurile menționate de mine sunt și în biblioteca voastră?

You may also like...

23 Responses

 1. Ce de frumuseți! Lecturi plăcute! <3

 2. anasylvi spune:

  Frumoase! Eu am multe. <3

 3. Wow! Recunosc că n-am citit cărți de asemenea dimensiuni, dacă subiectul m-ar captiva, sunt sigură că le-aș ține piept într-un final!

 4. Mirela Marin spune:

  Interesant top! Mi-ai dat ideea să văd care ar fi al meu 🙂
  Dar mai interesante mi se par cărțile /titlurile.
  Mulțumesc!

 5. Am si eu niste monstri din astia in biblioteca. Tare faini sunt. :))) La mine cea mai mare cred ca e seria Shantaram.

 6. Claudia spune:

  ”Gazda” o am si eu si la fel ca si tine nu am apucat s-o citesc. Drept sa zic nu stiu cate carti asa voluminoase am dar mi-ai dat o idee sa verific biblioteca 🙂

 7. Carmen spune:

  50 shades of Grey și Biblia. Nu au nicio legătură, dar ele sunt cele mai groase.

 8. Am citit si eu carti foarte groase, peste 800 de pagini, dar au meritat timpul alocat.

 9. Eva Anca spune:

  Interesante titluri. La mine cele mai groase carti sunt Trilogia Secolului de Ken Follett, toate trei volumele avand in jur la 900-1000 de pagini si format mare.

 10. Dana spune:

  Wow!!! Ce minuni ai în bibliotecă!

 11. Deyutza spune:

  Wow , dupa titluri par interesante cartle dar eu de obicei citesc o carte de 3-400 pag intr-o luna 😀 cea cu 880 cred ca as citi-o în vreo 3 🙂

 12. Anca Ionescu spune:

  1Q84 – Haruki Murakami

 13. Wow! Eu ma incumet la astfel de carti in vacante 🙂

 14. Oprea Carmen spune:

  spor la citit! pentru mine nu conteaza grosimea cartii, important este continutul!

 15. Rokolla spune:

  Vai de mine cat de groase sunt. Ma aventurez destul de rar la astfel de lecturi

 16. Simona spune:

  Wow, chiar ai niște cărți tare groase acolo!! Am și eu câteva dihănii, printre care se numără și Poveste de iarnă.

 17. Stoica. Viorica spune:

  Mama mia , nu am asemenea cartulici , o vesnicie sigur mi ar lua sa ajung la finish !sigur sunt geniale si interesante !

 18. Gazda si Talismanul le am si eu. Mai am si cei doi monstri din seria Shantaram. 😀 Plus altele, acum realizez ca am multe carti groase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *