Cincizeci de umbre întunecate,volumul II al seriei Cincizeci de umbre -E.L.James

Volumul 2 începe cu Ana căzută într-un butoi de melancolie,furie şi neînțelegere… nu putea să îl înțeleagă pe Grey,de ce astfel de lucruri îi făceau lui plăcere. Mai târziu aflăm că şi Christian a avut o decădere şi şi-a dat seama că pentru a o avea pe Ana e dispus să renunțe la camera roşie!  Încă din volumul 1 ,cei doi aveau programat o vizită la o expoziție unde Jose-prietenul Anei îşi expunea pozele. Profitând de acest lucru,Christian a reuşit să o convingă pe Ana să se reîntâlnească şi să meargă împreună acolo.

Au ajuns să îşi continuie relația şi, deşi Grey a refuzat să o mai ducă în CAMERA ROŞIE, Ana l-a convins să încerce din nou. Știa că el are nevoie de acele momente și ea vroia să i le ofere. Relația lor intimă a continuat în acest stil, cu o Ana curioasă , dornică să experimenteze şi cu un Christian ce se lupta cu dorințele lui negre, arătându-i într- un mod mai blând, lumea lui.

Grey şi-a arătat din nou obsesia şi nevoia lui de  control atunci când a cumpărat firma la care Ana abia se angajase şi o controla din umbră. Recunosc că această fază mi-a cam dat fiori şi am înțeles-o perfect pe Ana când a facut un scandal monstru pe tema aceasta.

Vezi aici recenzia primului volum din serria Fifti shades


Un alt moment care mi-a dat fiori a fost acela în care Leila -o fostă supusă- a apărut în calea Anei dând semne de instabilitate mintală… momentul în care Ana s-a trezit şi a zărit-o pe aceasta la capătul patului privind-o… a fost cu adevărat infiorător!!!                                          
În volumul 2 am avut parte de mai multă acțiune şi chiar am stat mai tot timpul cu sufletul la gură,dar nu vreau să dezvălui prea mult.
Oricum…Grey îşi dădea toată silința să se comporte normal(deşi nu îi prea ieşea),Ana se străduia să îl înțeleagăşi să îi satisfacă nevoile.

 

 Încet, încet a reuşit să scoată câte ceva de la el despre baza problemei lui-copilăria. Ana l-a cunoscut şi pe Dr.Flynn-psihologul lui ,au avut şedințe individuale,dar şi de cuplu,care i-au ajutat.  Ana i-a cunoscut şi familia,iar  aceştia o adorau.
Volumul se încheie în suspans deoarece şeful Anei-concediat de Grey fiindcă s-a comportat necuviincios cu ea-îşi promitea răzbunarea,de asemenea,Elena-fosta lui dominatoare a facut o adevărata scenă când Grey a cerut-o pe Ana în căsătorie şi aşa au aflat şi părinții lui despre adolescența sa.
După cum am mai spus,în acest volum am avut parte de mai multă acțiune şi nu m-am plictisit nicio secundă.
Revin şi cu impresii despre volumul 3!  :-*

You may also like...

2 Responses

  1. 5 decembrie 2019

    […] persoană din jurul tău: 1. Pe strada Dublin 2. Cincizeci de umbre ale lui Gray – recenzie 3. Măști și secrete […]

  2. 15 iulie 2020

    […] zile este un film erotic. Scenele de sex sunt omniprezent și explicite. 365 days este comparat cu 50 shades of Grey foarte des. Dacă ar fi să le compar și eu, pot zice că acțiunea este mai frumoasă în 50 […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *