Ultimul viking de O.G. Arion

Am terminat și eu Ultimul Viking! Nu pot să cred că am fost atât de reticenta în privința acestei cărți. Mi-a plăcut mult povestea, mi-a plăcut Arrio, mi-a plăcut Victoria- ce a reușit să mă impresioneze destul de des, dar care m-a făcut  și să nu o mai înțeleg pe alocuri; mi-a plăcut sora Victoriei, mi-a plăcut cafeneaua și umorul prezent continuu.

○○○

Când Victoria a hotărât să preia cafeneaua de la bunicul ei, cu siguranță nu s-a gândit că viața i se va schimba atât de radical… faptul că un străin ce i-a murit în brațe i-a dat o monedă veche, a făcut trecerea de la o viață liniștită și lipsită de griji, la o viață palpitantă, plină de urmăriri, tentative de crime și diferite specii pe care nu le considera reale.

Când Arrio și-a făcut intrarea, mi-a dat fiori pe șira spinării… o prezență aparte, un bărbat frumos și atrăgător! 

Scena din apartamentul Victoriei m-a îngrozit, dar am admirat-o pe aceasta pentru reacția ei, pentru stăpânirea de sine de care a dat dovadă în acea noapte și în cele ce au urmat. Victoria a fost de acord să îl ajute pe Arrio și pe ultimul viking să ducă moneda acolo unde îi era locul, dar oare era conștientă de pericolele ce o urmăreau? Oare va fi capabil Arrio să o protejeze de toți acei ce își doreau moneda?

○○○

Spuneam mai sus că am ajuns într-un punct in care nu o mai înțelegeam pe Victoria, pur și simplu modul în care se comporta în preajma lui Liam și a lui Arrio nu avea sens. Era clar că e posibil să fie atrasă de amândoi, dar să nu țină cont de ce a făcut acum 5 minute? M-am bucurat mult când am găsit explicația comportamentului ei și când am înțeles puterea argintului atât de mult vânat. 

Liam s-a dovedit a fi un bărbat bun și iubitor, deși puterile lui Arrio l-au constrâns să accepte unele lucruri, mă așteptam să prindă momentul, să explodeze, să ripoasteze, să fie mai curios… 

○○○

Am citit-o foarte ușor, toate acele detalii au venit atât de natural,am pătruns atât de simplu în acea lume și sunt sigură că toate acestea s-au datorat umorului ascuns între rânduri și ajutorului dat de autoare pentru a pleca la drum fără prejudecăți! Iți mulțumesc ::)!

Deoarece m-am bucurat de această lectură, am hotărât să-i dau 5 steluțe pe goodreads, unde deja are acumulate 4.

Am rămas curioasă şi abia aștept să pun mâna pe volumul doi- mai ales că fetele astea nu vor să spună nimic 😂.

Fetelor, vreau să vă spun că puteți să mă forțați când voi citiți un must read iar eu mă încăpățânez că nu-i de mine 😆

You may also like...

4 Responses

  1. Ma bucur ca ti-a placut. Citeste si urmatorul volum 🙂 . Este la fel de palpitant.

  2. O carte care m-a cucerit! De personajul Ian, nici nu mai am cuvinte. Pur si simplu il ador!

  3. Laura Elena spune:

    Mi-a plăcut mult cartea, povestea de iubire m-a încântat. Întreaga carte mi-a făcut poftă să aflu cât mai repede continuarea.

  4. Oana Arion spune:

    Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *