Vești bune de la Editura Herg Benet 😃

Dragi cititori, Editura Herg Benet  ne aduce vesti bune odată cu mărțișorul. Lansări și cărți noi pe toate gusturile❤, eu una abia aștept!!! Dar ca să mă înțelegeți mai bine, vi le prezint și vouă:

Pe 4 martie, Alina Pavelescu lansează Moșternirea babei Stoltz la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. O carte ce atrage mult prin coperta deosebită, dar și prin subiectul ales..
Pe 10 martie, Cristina Nemerovschi lansează Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată la Cărturești Verona. O carte ce pare să aibă de toate❤.
  E păcat să ratați evenimentul dacă sunteți din zonă, o să aveți ocazia să o ascultați pe Cristina vorbind despre romanul cu numărul paisprezece. Da, da, ați citit bine! Felicitări și la cât mai multe!
Suprizele nu se opresc aici, facem cunoștință cu prima copertă din Herg Benet Passport. 
Fata cea bună arată grozav și sincer nu mai am răbdare, pare a fi un thriller cu adevărat bun!

La final, vă prezint printr-un citat de al lui Petrișor Militarul, prima carte din 2017, Război civil de Ștefan Bolea:

“Poemele lui Ștefan Bolea sunt o oglindă în care se reflectă luciul mizeriei contemporane, sunt un colaj de „ridicol și neimportant”, de beție și metafizică, de sublim și grotesc, de încruntare și de (ne)liniște. Poate de aceea versurile lui au prospețimea (edenică?) a celui care spune lucrurilor pe nume.”

Sunt sigură că acum nu sunt singura încântată de veștile aduse de editură😃. 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *