Concurs nou, sponsor secret ;)

Ho, ho ho! De ce încep așa? Pai pentru că simt spiritul sărbătorilor cum ne cuprinde pe fiecare în parte și cum ideea de a face cadouri ne bucură sufletele. 
Una din persoanele generoase de pe grup(nu-i dau numele deoarece dorește să rămână anonimă), vrea să ofere cadou  cartea Grey . Noi o că completăm cadoul cu un semn de carte de sezon!
Cum nu se poate hotărî cui să facă această bucurie, a sugerat un concurs. Ea își dorește ca premiul să meargă la cineva de pe grup, așa că pentru a vă înscrie trebuie să îndepliniți următoarele condiții :
 1. Să fiți membru al grupului Prefață de carte ;
 2. Like paginii noastre Prefață de carte;
 3. Share public acestei postări;
 4. Tag unor prieteni interesați la postare, adică Aici.

Concursul se va încheia pe data de 24 decembrie, câștigătorul va fi anunțat în ziua de Crăciun iar premiul va fi livrat în luna următoare!

Mulțumim moșului nostru secret, iar vouă vă dorim succes!

You may also like...

4 Responses

 1. Frumoasa inițiativa! Felicitari <3 si succes celor interesați! Am citit seria si mi s-a parut super!

 2. Laura Elena spune:

  Mult succes celor care voi să participe. Am citit doar trilogia, cartea asta e pe undeva prin lista de lecturi, dar nu prioritară chiar. Și dacă stai să analizezi, nu doar să judeci, cartea are un mesaj puternic, dar foarte bine ascuns, printre rânduri!

 3. Am citit doar primele 3 volume si mi-au placut mult. Nu se poate numi literatura dar dupa cum spune si Laura Elena exista un mesaj care ar putea fi usor sesizabil daca am renunta la prejudecati 🙂 .
  O sa ma inscriu 😉 .
  Multumesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *