Vara iubirii noastre de Carley Fortune

Știți cum e Vara iubirii noastre de Carley Fortune? E dor de la început până la sfârșit. Nu e capitol care să nu transmită acest sentiment și care să nu te facă să trăiești acest sentiment. Mă așteptam la o carte de dragoste tipică, pasională, așa cum și descrierea promite. Dar, în schimb, sentimentul acesta de dor a mistuit totul. Atât de bine e transmis și îmi pare rău că nu știu cum să explic cum am simțit cartea aceasta. E WOW! Pur și simplu WOW!

Nu am putut lăsa cartea din mâini până ce nu am aflat ce lucru a putut fi atât de grav încât să îi facă pe cei doi să stea separați 12 ani. Încă din primele pagini mi-a fost clar că Sam si Percy sunt făcuți unul pentru celălalt. Legătura lor, încă de la început a fost genul acela de legătură unică, pe care nimic nu o poate frânge. Și totuși sunt separați de atât de mult timp. Timp în care Persy nu a trăit, ci a supraviețuit…

 Vara iubirii noastre de Carley Fortune, recenzii, impresii carte, roman de dragoste, cea mai buna carte 2022,

Vara iubirii noastre de Carley Fortune: „…și simt cum mă strânge pielea, de parcă viața mi-ar fi rămas mică.”

Sam și Percy se întâlnesc la vârsta de treisprezece ani, când părinții lui Percy cumpără o cabană de vacanță lângă casa lui Sam. Cei doi se înțeleg și se plac încă de la început. Devin prieteni foarte buni și împărtășesc o mulțime de gânduri și vise. Se susțin reciproc și, cu trecerea anilor, încep și să fie atrași unul de celălalt.

Sam își dorea mult să devină medic, să plece de acolo și să facă ceva măreț. Își dorea atât de mult acest lucru încât nu lăsa nimic să-i stea în cale. Mi-a plăcut foarte mult de Sam. Personajul lui zici că e creat de Nicholas Sparks.

Percy își dorea să fie scriitoare, dar își dorea și mai mult să aibă o relație cu cel mai bun prieten al său. Deși sentimentele lor erau clare, relația lor era atipică, Sam fiind de părere că dacă e să fie va fi, fără să fie nevoie de eforturi suplimentare. Relația lor era atât de gingașă și nevinovată, dar în același timp atât de reală și profundă…

În cea de-a șasea vară petrecută împreună, lucrurile au luat-o total razna, iar frumoasa poveste de iubire părea să se încheie pentru totdeauna. Dar oare așa să fie?

Doisprezece ani mai târziu cei doi au ocazia să se reîntâlnească. Sentimentele și atracția dintre ei este aproape tangibilă, dar vina și resentimentele au de asemenea o intensitate deosebită. Oare vor reuși cei doi să treacă peste momentul ce le-a distrus viețile?

Vara iubirii noastre de Carley Fortune se poate comanda de aici, astăzi cu o reducere substanțială de 49%.

You may also like...

7 Responses

 1. Dana spune:

  Chiar wow, mi-ar plăcea mult povestea!

 2. Diaconu Simona spune:

  Îmi place firul epic, cred că mi-ar plăcea să o citesc!

 3. Pare a fi o carte tocmai buna de citit in vacanta, nu-i greoaie, are protagonisti tineri, frumosi si este in final o poveste de dragiste.

 4. Imi place descrierea, as lua+o pentru concediu!

 5. Multumim pentru review, am tot vazut cartea prin librarii si nu stiam cum e.

 6. Simona spune:

  Am fost atrasa de aceasta carte imediat cum am descoperit-o in blogosfera! Sper sa mi-o iau pana la inceperea toamnei. Pare tare faina! Mersi pentru recomandare.

 7. Eva Anca spune:

  Pe mine clar m-ai convins! Vreau și eu cartea, deși până acum nici nu o observasem. Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.