Minune de Crăciun de Linda David. Colecția el și ea

Cu zăpadă în jur și cu minunatele colinde ce obișnuiesc să le ascult în această perioadă, MINUNE DE CRĂCIUN s-a potrivit la fix. De curând am descoperit colecția EL ȘI EA și pot să spun că mă încântă. Am descoperit povești simpluțe pline de iubire și magie… perfecte pentru o dimineață friguroasă din apropierea sărbătorilor de iarnă.  

      Această carte conține două povești scurte, dar pline de magie ce îți oferă o stare de bine și speranța că minunile chiar există.   MINUNE DE CRĂCIUN de Linda David este prima din ele. O povestioară  scurtă ce scoate la lumină speranța și magia sărbătorilor. Faith este o femeie tânără ajunsă aproape în pragul depresiei. Aceasta avea o pensiune moștenită din familie și din nefericire, era nevoită să o vândă. În Ajun se îmbrăca în haine specifice anilor 1752-an în care se înființase pensiunea. Când toți angajații plecaseră, a hotărât să facă o plimbare pentru a mai înlătura din gândurile negre.

   Ajunsă în curte, supărările au pus stăpânire pe ea și s-a lăsat în nămeți, plângând și cerând Domnului  îndrumare. Când a ridicat privirea văzuse o femeie ce vorbea cu ea și că toată zăpada din jurul ei dispăruse. După ce a reușit să își revină din șocul schimbării, Faith s-a dat seama că cei din jurul ei trebuie să fie strămoșii ei și se comportau de parcă ea ar fi femeia din tabloul atârnat în pensiunea ei. Cum vor decurge lucrurile și care este minunea de Crăciun pe care Faith o primește, rămâne să aflați singure.      

Vezi aici o altă carte potrivită pentru Crăciun

 
 
♡♡♡♡
 
 
 
A doua poveste din carte se numește O IARNĂ FIERBINTE și este scrisă de Diane Taylor.  Este o poveste simplă de iubire ce scoate la suprafață importanța comunicării, dar și modul în care o căsătorie nefericită sau o relație nepotrivită, afectează copiii implicați și adulții ce vor deveni aceștia.
 
Dorie plecă din orașul natal după ce iubitul ei s-a comportat ca un măgar când i-a refuzat dorințele trupești. După opt ani, aceasta se întoarce acasă. Acum este o persoană matură și cu o proprie poveste de viață. Inevitabil se întâlnește cu fostul ei iubit, Corrigan și flacăra dintre ei se reaprinde. Bineînțeles că și Corrigan se schimbase și ideile exprimate în urmă cu opt ani, nu mai erau de actualitate. 
 
Am râs zgomotos când frații lui au intrat in scenă și le-am descoperit relația apropiată specifică fraților și mi-am confirmat ideea că e o binecuvântare să ai o familie numeroasă.
 
Mă bucur că am cumpărat această carte ce m-a ajutat să intru și mai mult in spiritul sărbătorilor! (Dacă e posibil mai mult 😂)
 

You may also like...

4 Responses

  1. E perfecta pentru perioada aceasta, dar nu-mi permite bugetul sa o achizitionez! 🙂 Imi place prezentarea ta, mi-a starnit interes. 😉

  2. Sigur o sa o caut pdf.. Fac in asa fel incat sa o gasesc. 😀

  3. Minunat!Nu am citit cartea, de fapt nici nu am auzit de ea 🙂 . Perioada aceasta din an este deosebita si merita citite astfel de povesti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *