AȘA AM FOST EU de Elena Ștefan

Nu am mai citit de mult timp proză scurtă, așa că atunci când Elena Ștefan mi-a propus să-mi trimită cărțile ei, am acceptat cu drag și mă bucur mult că am avut ocazia să îi apreciez munca, sau mai bine zis… să îi citesc sufletul!
AȘA AM FOST EU cuprinde mai multe povestioare, unele își au rădăcinile în realitate, alte sunt imaginare, dar cu siguranță toate sunt frumoase, îmbrăcate în metafore, în descrieri deosebite și în sentimente.
Trei dintre ele mi-au rămas în minte și  în suflet, așa că o să vorbesc despre ele, iar pe restul vă invit să le descoperiți singuri:
VIAȚA UITATĂ PE UN FIR DE NISIP SĂLBATIC: Aici autoarea ne încântă cu detalii despre familia ei și despre copilăria ei. Deasemenea, ne descrie sentimentele ce ne încearcă pe toți atunci când pășim în curtea bunicilor și conștientizăm cu părere de rău că ei nu ne mai așteaptă cum făceau odată, că tot ce părea veșnic nu mai e…
PARTE DIN NATURĂ: În aceste câteva pagini am avut o întâlnire unică cu natura, am simțit râul și minunatul vânt.
 “Atunci am simțit cum m-a luat vântul de mână. L-am prins în palmă și l-am sărutat. Mi-a cuprins tot trupul mângâindu-mi fiecare linie a coapselor și terminând cu un sărut apăsat pe gât.”
OGLINDA: Aici aflăm povestea Răduței, cea mai mică dintre fetele unei femei ce a rămas sigură. Această familie trăia în periada războiului iar toate ieșirile erau limitate de turcii ce tot băteau ulițele. Când Raduța și cele două surori au fost invitate la brad în vecini, aceasta a aflat că una din surorile ei își dă întâlnire cu un turc. Prin ce aventuri a trecut Răduța, vă invit pe voi să aflați cumpărând AȘA AM FOST EU de Elena Ștefan direct de aici.

You may also like...

7 Responses

  1. Foarte draguta carticica! 🙂

  2. Interesanta carticica!

  3. Pare interesantă cartea, din ce îmi dau seama din recenzia ta!

  1. 20 aprilie 2019

    […] cu AȘA AM FOST EU, Elena Ștefan ne-a mai trimis și o minunată carte pentru copilași care a fost foarte apreciată […]

  2. 20 aprilie 2019

    […] o cunoaștem cu toții, știm că este autoarea a două frumoase cărți: Așa am fost eu(recenzie aici) și Poveștile micuței Ra(părerea Maiei aici). Elena a acceptat cu drag să răspundă […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *