REBELA de CORINA CÎNDEA recenzie

Wow! Wow! Wow!    Atunci când începeți Rebela , asigurați-vă că aveți suficient timp să o citiți! Nu de alta, dar este o agonie(din aceea dulce) să fii nevoit să trăiești cu supărările sau îngrijorările personajelor, până reușești să îți faci timp să continui lectura. Rebela este o carte captivantă, este foarte bine scrisă și transmite foarte bine sentimentele personajelor.

O să trăiți momente frumoase alături de ele, dar și îngrijorarea o să vă țină companie, așadar, o să aveți lacrimi în ochi, zâmbet larg pe față și chiar o zdravănă încruntătură între sprâncene.   Violet, ca orice rebelă ce se respectă, hoinărește dintr-un loc în altul fără a se atașa de locuri, lucruri sau oameni. Când facem noi cunoștință cu ea, se află în drum spre Chicago, unde reușește să se angajeze într-un club, fără să bănuiască că acesta este doar fațada unor afaceri mult mai dubioase.

Vezi aici o alte carte semnată de Corina Cîndea

 
 
 
Violet este o tânără ce a crescut la o casă de copii de unde a fost nevoită să fugă. Acolo s-a “călit” pentru viață, acolo a învățat să se bată mai bine ca un bărbat și să nu aibă încredere în oricine. Demonii ce i-a acumulat în acea perioadă încă o urmăresc, dar Violet a învățat să accepte crizele cauzate de amintiri. Într-o astfel de criză l-a cunoscut pe Dominic Grey-un bărbat cu niște ochi superbi și un corp pe măsură. 
 
Mare i-a fost surpriza când l-a întâlnit pe Dominic în biroul șefului ei și când acesta s-a prefăcut că nu o cunoaște, dar și când Dominic a căutat-o pentru a o sfătui să plece cât mai departe de Tony- șeful lor. 
Un alt lucru ce a surprins-o pe Violet a fost modul în care corpul ei reacționa în preajma lui Dominic… nu simțea nevoia să fugă, să se îndepărteze sau să-l lovească!
 
Atracția dintre cei doi creștea cu fiecare întâlnire și nu a durat mult până s-a produs “explozia” și Violet i s-a dăruit total. După cum v-ați prins deja, Violet are tot felul de surprize de când l-a cunoscut pe Dominic, dar când și-a găsit propria viață înșirată pe câteva foi într-un dosar, a fost un adevărat șoc. Cine este Dominic? Cui i s-a dăruit Violet fără pic de reținere? 
 
Afaceri murdare, lume interlopă, trădări, crime, amintiri dureroase, curaj, panică, iubire, flori de nu mă uita ❤ … REBELA!
 
 
 
 

You may also like...

20 Responses

 1. Corina Cindea spune:

  Multumesc frumos, Adriana, ma bucur din suflet ca ti-a placut!

 2. Felicitări pentru recenzie! ce frumoasă pare!

 3. maria ancuta spune:

  felicitari pentru recenzie…trebuie sa o citesc neaparat

 4. Eva Anca spune:

  Mi-ai amintit că trebuie să o citesc și eu.

 5. Silvia spune:

  Felicitări pentru recenzie ,într-adevar pare wow!!!!

 6. Dana spune:

  Pare că își merită “wow”! Și sigur vreau să o citesc și eu!!! Ai prezentat-o irezistibil.

 7. Cornel spune:

  Frumoasă recenzie.

 8. Ana Maria Chiperi spune:

  Cu siguranță WOW! O vreau și eu cu siguranță să o citesc!

 1. 17 februarie 2019

  […] doua recomandare este, de asemenea, în topul personal al cărților de dragoste. Rebela de Corina Cîndea. O poveste frumoasă de dragoste, cu o acțiune […]

 2. 21 aprilie 2019

  […] aici cartea mea preferată, scrisă de Corina […]

 3. 3 mai 2019

  […] aici o altă carte scrisă de Corina […]

 4. 3 mai 2019

  […] aici recenzia altei cărți scrise de Corina […]

 5. 18 septembrie 2020

  […] aminte cu drag de ea. O sursă de bună-dispoziție, stropită cu mult umor, mister și iubire. Aici puteți citi recenzia […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *