SUFLET REBEL de NIEVES F JOY recenzie

suflet rebel nieves f joi
 
Știți cum e când ai o carte pe lista de dorințe și autorul dorește să ți-o ofere? În caz că nu știți, vă spun eu… e super, e o senzație deosebită, primești o doză de fericire ce îți înseninează orice zi mohorâtă! Îți mulțumesc mult, dragă Nieves ❤!
 
Deși arată exact contrariul, Raisa este o fire rebelă, este o femeie ce are nevoie de libertate pentru a se simți împlinită, ce visează să călătorească, ce se stinge încet atunci când trebuie să se supună regulilor. Și exact de asta are parte! Chiar dacă îi transmite soțului ei, Steven, unele semnale de nemulțumire, nu îndrăznește să-l contrazică sau să nu i se supună. 
 
Nu știu dacă vreun alt personaj a reușit să-mi stârnească atâta repulsie ca Steven, în maxim 30 de pagini. Dacă ar fi să răspund la o întrebare veche ce circulă prin grupurile de lectură (“Cu ce personaj ți-ar plăcea să te întâlnești?”), răspunsul ar fi: ” Cu Steven din Suflet rebel! Să-i trag vreo două, că prea le merită!” Steven este un bărbat bogat, ce se folosește de statutul și influența sa pentru a-și transforma partenera într-o femeie fără aspirații sau nemulțumiri. Genul de bărbat care consideră că totul i se cuvine, că nimic nu ar trebui să fie altfel decât hotărăște el. Cum să nu-l… urăști? 
 
Viața a arătat puțină milă pentru Raisa atunci când i-a oferit trei prieteni ce sunt capabili de orice, pentru a o ajuta. Susan, Jessica și Francois, sunt persoane independente și extrem de pornite împotriva nemernicul de Steven.
 
 

Află mai multedespre Nieves F Joy în interviul de aici.

Un alt lucru ce o ajută pe Raisa să treacă peste nemulțumirile de acasă, este serviciul.  Ea adoră să fie redactor și se bucură de faptul că soțul ei nu are putere acolo. Lumea îi este zdruncinată atunci când apare un nou coleg, Race, un bărbat extrem de atrăgător, ce o face pe Raisa să simtă ce înseamnă dorința și ce greu este să îi reziști.   Race este fratele vitreg al Marei, șefa Raisei. Deși, la prima vedere, îți dă impresia că trăiește pentru a înnebuni femeile cu al său sex-appeal, are și alte preocupări sau plăceri. Este un împătimit al curselor de mașini și adoră să-și petreacă timpul cu nepotul său. Deasemenea, nu este genul de bărbat ce-și lasă trecutul în urmă, ocupându-se în permanență de îndreptarea propriilor greșeli.   

Aș vrea să vă spun că de acum înainte viața Raisei a devenit roz, dar dacă tot folosim culorile, aș alege un gri mult prea închis… Steven o abuzează în continuare și ea este pusă în situația de a-și hotărî viitorul. Chiar dacă are parte de multe susținere, se pare că greșeala făcută cu mulți ani în urmă, e tot mai greu de îndreptat.    Dacă ești în căutarea unei cărți despre prietenie, despre chinul unor alegeri imposibil de luat, despre manipulare sau redescoperirea sinelui, tocmai ai găsit-o… SUFLET REBEL se poate comanda de AICI.

You may also like...

15 Responses

 1. Cornelia spune:

  Frumoasă recenzie, felicitări! si mie mi-a plăcut foarte mult, dar țin sa precizez ca daca la început Steven mi-a fost antipatic spre final mi-a fost milă de el

 2. Admin spune:

  Poate sunt prea dura, dar mila și Steven nu se pupă, în viziunea mea!
  Pupici :*

 3. Felicitările mele! O recenzie minunată, pe măsura poveştii!

 4. Iosub Andreea spune:

  Inca o recenzie frumoasa!

 5. maria ancuta spune:

  sufletelul meu tanjesta dupa aceasta carte…felicitari pentru recenzie

 6. Diana spune:

  Știi că toate cărțile acestei doamne de 37 de ani sunt plagiate, nu? Mie, de 18 ani, mi-ar fi mai mult decât RUȘINE să plagiez cărți, după care, să aș fi avut și nesimțirea să le public. Să îmi spui mie, noi, cei care vrem să fim scriitori, ce exemplu putem lua de la scriitoarele mai în vârstă? Cum se simte ea acum, că a dezamăgit tânăra generație de scriitori?! Sau nu dă nici 2 bani. A vrut faimă, bani. Ei bine, le-a avut pe toate. Sper că acum e fericită.

 1. 11 martie 2019

  […] Suflet rebel. Citiți și veți înțelege! […]

 2. 13 iunie 2019

  […] suspinelor de Nieves F. Joy. Am mai citit romanul Suflet rebel, semnat de Nieves F. J, așadar, nu am niciun fel de emoție în legătură cu această carte. […]

 3. 16 iulie 2019

  […] – Bumerangul trecutului. În trecut am mai citit o carte semnată de Nieves F. Joy, și anume Suflet Rebel. Nu am știut mai nimic despre Puntea suspinelor, habar nu aveam că voi descoperi povestea Teresei […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *