Trei cărți de Nora Roberts pe care le recomand mereu

Cred că v-am mai spus că sunt fan Nora Roberts. Am citit multe cărți scrise de ea și intenționez să citesc și mai multe. Unele mi-au plăcut mai puțin, altele mai mult, iar altele foarte mult. Astăzi vă voi prezenta trei cărți scrise de Nora Roberts pe care le recomand mereu și care mi-au plăcut foarte mult.

Deși Nora Roberts scrie și fantasy, eu nu am intrat foarte mult în acea zonă. Am rămas mai mult în zona mea de confort. Mai exact, am rămas la romance și thriller. Nora Roberts are multe romane care sunt o combinație între romance și thriller. Probabil de aceea îmi place atât de mult, cărțile ei au tot ceea ce aștept eu de la o carte.

carti de nora roberts

Ce cărți de Nora Roberts recomand

 1. Obsesia. Acest roman a apărut la Editura Litera, în colecția Blue Moon. Mi-a plăcut foarte, foarte mult. Are foarte mult suspans și o poveste inedită. Eu am citit-o în 2018 și a fost una dintre cărțile preferate ale anului. Mai multe detalii despre Obsesia de Nora Roberts găsiți aici.
 2. Martora. Am citit acest roman prin 2016 și mi-a plăcut enorm de mult. De atunci îl recomand mereu și o voi face în continuare. A apărut tot la Editura Litera, în colecția Lira. Cartea m-a captivat încă din primele pagini și a reușit să mențină suspansul până spre sfârșit. Mai multe detalii despre ea găsiți aici.
 3. Refugiul. Această poveste este împărțită în două volume și ambele sunt la fel de reușite. Suspanul este la el acasă în aceste cărți, la fel și iubirea 😀 . Despre aceste două volume v-am vorbit aici și aici.

Știu că am spus că astăzi vă prezint doar trei titluri pe care le recomand mereu, dar fiind vorba de cărțile Norei Roberts e greu să mă limitez la trei. Așadar, în încheiere vin și cu un mic bonus. Un bonus de maxim 200 de pagini 😀 . Mă refer la Îmblânzitoarea de suflete. O cărticică scurtă, despre care nu prea am văzut să se vorbească, dar pe care am avut norocul să o citesc. Uitându-te așa la ea, nu îi oferi prea mult credit, dar mie mi-a plăcut mult de tot. Este o poveste frumoasă despre lumea circului și iubire. Mai multe detalii găsiți aici.

Voi ce cărți de Nora Roberts recomandați?

You may also like...

13 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Au trecut cativa ani de cand nu am mai citit vreo carte a autoarei. Voi tine cont de recomandarile tale.

 2. Silvia spune:

  Îmi plac multe cărți de această autoare!

 3. anasylvi spune:

  Preferatele mele de la ea sunt seriile irlandeze (Fratii Gallagher, surorile Concannon si verii O’Dwyer), iar ca roman de sine stattor Whiskey Beach.

 4. Dana spune:

  Obsesia mi-a plăcut tare mult! Trebuie să le citesc și pe celelalte.

 5. Am citit și eu odată ceva scris de ea, dar nu pot spune ca ajunge în topul autorilor preferati

 6. Oana spune:

  Nu am mai citit de mult timp o carte scrisa de ea și sincera sa fiu nu mai îmi amintesc titluri. Mulțumesc însă pt recomandări, o sa le notez

 7. Mulțumim pentru recomandări.

 8. Diana Timofte spune:

  Nu am citit cartile autoarei, dar le trec pe lista !

 9. Denisa Grigoras spune:

  Eu nu am citit nimic de la aceasta autoare. Am mai vazut recomandarile tale la cartile ei, dar eu nu sunt deloc atrasa de romance prin carti. Daca imi va cadea vreodata in mana vreo carte de-a ei, cu siguranta o voi citi; dar nu cred ca o sa “imi calc pe orgoliu” sa cumpar una curand

 10. Rokolla spune:

  Iubesc aceasta autoare si chiar imi doresc sa mai citesc ceva de la ea, asa ca recomandarile tale sunt binevenite

 11. Avem cam acelasi top al cartilor ei. 😀 Obsesia e preferata mea.

 12. Paula Caraman spune:

  Si mie imi plac cartile Norei Roberts, le prefer cel mai mult pe cele politiste 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *