NECUNOSCUTUL de ANDRADA-COSMINA POSEDARU

 Andrada-Cosmina Posedaru mi-a oferit cele trei cărticele ale ei și vă spun sincer că sunt încântată. Îmi plac genul acesta de cărți iar autoarea aceasta promite multe. Deși m-am hotărât greu care să fie prima, eu zic că am ales bine. De ce? Păi să vă spun câte ceva despre NECUNOSCUTUL:
Mi-a plăcut enorm de mult ceea ce făcea Aria- personajul principal. Îmi plac filmele și cărțile ce au detalii spitalicești, ce te fac să simți, într-o oarecare măsură, adrenalina simțită zilnic de medici. Aria mi s-a părut potrivită pentru această meserie, știți de ce zic? Pentru că ea este o femeie puternică, hotărâtă, optimistă, o femeie ce nu lasă orice lucru să se pună între ea și visul ei.
Aria s-a mutat la Princeton, împreună cu sora ei, din Anglia Îi plăcea munca din spital și orele de studiu, iar sora ei, Amber, lucra ca avocat al victimelor ce ajungeau acolo. Locuiau aproape de muncă, apartamentul era pe placul lor, relația dintre ele era tot mai strânsă, totul se potrivea perfect cu viziunea Ariei despre viața lor acolo. Dar toate acestea s-au schimbat când Amber și-a găsit sora într-o baltă de sânge, aproape moartă, în propriul apartament.
Dar, cum tot răul spre bine, Aria îl cunoaște pe simpaticul inspector Carter ce își dă toată silința să găsească vinovatul.
Amber a fost cea mai afectată de această poveste și încet, încet începe să nu își mai găsească locul acolo, în timp ce Aria se acomodează tot mai bine. Își face un prieten bun la spital și  își duce viața liniștită în continuare. Dar oare nu s-a relaxat prea repede? Cine e acel necunoscut ce a împușcat-o cu sânge rece? Relația ei cu Carter are vreun viitor? Vor reuși cele două surori să își trăiască visul american?
În rubrica nemulțumirilor nu ar fi prea multe de spus, exceptând greșelile găsite. Recomand o corectare ceva mai amănunțită!
Mi-ar fi plăcut ca Necunoscutul să insiste mai mult cu terorizarea Ariei, așa cum a promis, dar poate sunt eu prea sadică…
Mi-ar mai fi plăcut ca autoarea să insiste mai mult pe modul în care ucigașul a găsit-o pe Aria. Cine este vinovat de coșmarul pe care Aria avea să-l trăiască? Da, ați înțeles bine, NECUNOSCUTUL este  un nebun ce are un  motiv absolut fantastic pentru care ucide, dar vă las pe voi să-l descoperiți!
Recomand cărticica și dacă v-am făcut curioși, dați un clik aici!

You may also like...

30 Responses

 1. maria ancuta spune:

  Aria, din descrierea ta este o femeie la care imi place absolut totul, de la nume, pana la meseria pe are o are. Felicitari pentru recenzie :*

 2. Admin spune:

  Mulțumesc! Și mie mi-a plăcut mult de ea! Sunt curioasă dacă toate personajele feminine principale din cărțile Cosminei Posedaru, sunt la fel ca Aria! M-a cucerit total!

 3. Antoaneta spune:

  Ma bucur ca aduci in atentia publicului o noua autoare. Tine-o tot asa!
  Lectura placuta in continuare!

 4. Oana spune:

  Abia aștept să descopăr și eu stilul autoarei…

 5. Admin spune:

  A fost frumoasa!

 6. Pare interesanta cartea. Si eu am citit „Ochiul pisicii” de la aceasta autoare si mi-a placut, cu exceptia greselilor, asa cum ai spus.

 7. Ely spune:

  Un subiect interesant,personaje puternice si un complot complex. Imi plac astfel de carti si cred ca mi-ar fi pe plac. Cand am inceput sa citesc articolul, descrierea intrigii m-a dus cu gandul putin la A treia femeie de Sam Bourne.

 8. Antoaneta spune:

  Pare interesanta cartea. De obicei, imi plac acele carti care inspira mister si captiveaza atentia cititorului, stimuland imaginatia.

 9. E clar ca avem parte de un personaj feminin aparte, fiind foarte pe gustul meu.

 10. Anasylvi spune:

  Este bine ca avem ocazia sa citim prezentari de carte intre cele mai diverse genuri. Astfel, suntem la zi cu noile aparitii. Felicitari pentru recenzie!

 11. Dorina spune:

  O carte cam dură, din câte se pare. Poate o să-i dau o șansă, cândva.

 12. Cartea este un thriller? Asa pare din ceea ce ai scris, sau ma insel? Nu stiu ce sa zic, interesant subiectul, probabil o voi citit si eu.

 13. Tyna spune:

  Pare o carte interesantă, mi-ai stârnit curiozitatea în privința ei.

 14. Ti-am zis ce curioasa m-ai facut? Ti-am zis! 😛

 15. Oli spune:

  Imi place recenzia ta, mi-a atras cu siguranta atentia asupra cartii, care chiar pare interesanta, desi nu e neaparat genul meu preferat…

 16. Audrey S. spune:

  Foarte interesantă cartea. 😀

 17. Nu am citit nimic scris de această autoare, dar îmi place ce am citit în recenzia ta. Felicitări! Ma bucur când vad autori necunoscuți pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *