ARDOARE de LILY PRIOR

 
 
 
Când vezi o copertă atât de frumoasă, nu ai cum să nu cumperi cartea și nu-ți rămâne decât să speri că se va ridica la înălțimea așteptărilor. În cazul acestei cărți, trebuie să recunosc că am rămas puțin dezamăgită… nu a fost deloc ceea ce mă așteptam, am citit-o destul de greu, dar nici nu am reușit să renunț la ea, are totuși ceva ce m-a ținut acolo, ceva ce mă făcea să-mi doresc să aflu cum se termină toată nebunia.
 
Am aflat și repet… o adevărată nebunie! Scenariul se aseamănă mult cu cel al filmelor italiene ce mă făceau să schimb progamul TV în adolescență. Într-adevăr, te amuzi pe parcursul cărții, te amuzi de absurdul situațiilor create.
 
Fernanda este o femeie frumoasă ce se lasă purtată foarte des de instinct. Acum poposește în satul unde sora ei geamănă a trăit și mare i-a fost șocul când a aflat că aceasta a murit. Totuși, hotărăște să rămână acolo până se întoarce cumnatul ei. 
 
Arcadio este un cultivator de măslini, un bărbat sătul de singurătatea sa, ce cumpără câteva semințe ale dragostei, fiind astfel singur că iubirea mult așteptată își va face apariția. Deși și-o imagina pe Fernanda într-un mod inedit, când a văzut-o i s-a părut perfectă și s-a hotărât să-i cânte dragostea, lucru ce l-a făcut să se întoarcă acasă ud din cap până în picioare!
 
Dar Fernanda nu a atras doar atenția cultivatorului și venirea sa este asociată cu unele fenomene neobișnuite, astfel, spiritele se agită în tot satul. 
 
Povestea este una încâlcită, toată lumea este îndrăgostită de cineva, acel cineva nu e tocmai interesat și așa mai departe. Pasiunea italienilor se face simțită și oferă cărții puțin dinamism. 
 
Dacă ați citit cartea, sunt foarte curioasă să aflu și părerea voastră!

You may also like...

12 Responses

 1. Nu am citit cartea. Coperta e intr-adevar frumoasa, dar subiectul nu pare tocmai pe gustul meu. Te felicit pentru recenzie!

 2. Ely spune:

  Am vazut aceasta carte de multe ori, dar nu am fost curioasa sa vad ce subiect are. Totusi coperta este foarte frumoasa.

  Chestia ciudata e ca in cazul gemenilor acestia simt ce se intampla cu geamanul sau. Sau cel putin asa se spune. Fernanda de ce nu a simtit nimic? Ca sa aflu raspunsul , cred ca as da o sansa cartii.

 3. Si eu as fi cumparat-o, dupa coperta. Sigur nu o mai iau. :))

 4. maria ancuta spune:

  Se intampla din pacate sa cumparam carti doar datorita copertii si sa speram ca o minune se va intampla si actiunea din ea se va radica la acelasi nivel, dar uneori ne ardem-buzunarul are cel mai mult de suferit. Felicitari pentru sinceritate. Se pare ca anul asta cartile ce au pe coperta o floare ne-au adus dezamagiri.

 5. Admin spune:

  Coperta am remarcat-o și eu, dar descrierea nu m-a convins. Acum chiar că trec peste ea 🙂

 6. Eu citesc descrierea, mai răsfoiesc si cartea sa văd dacă mă prinde… apoi o cumpăr.

 7. Am citit cartea. Am primit-o la un blind, acum recent, si m-a atras coperta. Ma asteptam la altceva. Nu m-a dat pe spate dar nu stiu de ce nu am renuntat la ea. A avut totusi acel ceva care m-a facut curioasa sa aflu finalul. Oricum, din descrierea de pe spatele cartii eu am inteles cu totul altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *