ȘI DACĂ E ADEVĂRAT… de MARC LEVY

Cât de important este timpul pentru noi? Câtă atenție dăm celor din jur și frumuseților ce ne înconjoară? Chiar apreciem cu adevărat viața sau o lăsăm să treacă pe lângă noi?
Cum ar fi dacă ne-am trezi într-o zi conștienți de tot ceea ce ne înconjoară, dar incapabili să atingem ceva? Cum ar fi să-i vedem zilnic pe cei dragi și să nu putem interacționa cu ei? Să fim martori la suferința lor, dar să nu putem interveni în niciun fel…
În această situație este Lauren. Un tânăr medic ce intră în comă după un accident de mașină. Corpul ei nu prezintă răni grave, dar creierul ei e adormit. Mama ei suferă enorm, dar Lauren- fantoma, aparent, e împăcată cu situația și încearcă să se bucure de clipele petrecute în afara corpului ei.
Când Lauren ținea un concert privat în propriul dulap din baie, se trezi cu un spectator neașteptat. Arthur a închiriat apartamentul lui Lauren și acum încerca să își dea seama ce nebună cântă în dulapul său.
Destul de greu. dar acesta a reușit să lase prejudecățile și să creadă povestea ei. Ba ca să fie sigur, a fost la spital să-i vadă corpul adormit.
În toată această poveste, Arthur a văzut o șansă ca viața lui să fie importantă. Prin faptul că era singurul ce reușea să o vadă și să o audă, a descoperit un scop. Era hotărât să încerce să o ajute, să se documenteze și să încerce să o trezească, fără să bănuiască că se va îndrăgosti de ea. Cei doi sunt tot mai apropiați, lucru care îi aduce ceva probleme lui Arthur ce, deodată, părea nebun în fața tuturor.
Are vreo șansă povestea lor de iubire? Vor reuși cei doi să fure suficiente clipe împreună? Lauren- fantoma, există cu adevărat sau este doar o femeie perfectă creată de Arthur? Vă invit să aflați răspunsurile citind această carte profundă, plină de umor și iubire!

You may also like...

35 Responses

 1. Superbă recenzia ta. Dacă nu aş fi citit-o, mă apucam urgent de ea.

 2. Superbă recenzia ta. Dacă nu aş fi citit-o, mă apucam urgent de ea.

 3. maria ancuta spune:

  Felicitari pentru recenzie 🙂

 4. Un alt autor cu care nu am reușit sa fac cunoștința pana acum…

 5. Tyna spune:

  Felicitări pentru recenzie! Și mie îmi place mult Marc Levy.

 6. Oli spune:

  Felicitari si multumesc de recomandare! Am trecut cartea pe lista de lecturi viitoare, imi place ce ai scris despre ea, si imi place si stilul autorului.

 7. Dorina spune:

  Am citit Ea&el de Marc Levy și mi-a plācut, așa că e posibil să-mi placă și cartea asta :).

 8. Felicitari pentru recenzie! Inca nu am citit nicio carte de acest autor, dar cred ca ar trebui sa ii dau o sansa.

 9. Foarte frumoasa recenzia, felicitari! Imi placeau foarte mult genul acesta de filme, bazate pe povesti asemanatoare, cred ca este timpul sa ma apuc sa le si citesc!

 10. Ely spune:

  Nu am citit nici o carte de Marc Levy. Cred ca daca nu ar fi fost asa de laudate cartile lui, le-as fi citit demult. Sunt mai ciudatica de felul meu. Cu cat e mai laudat un autor, cu atat mai tare il evit.

 11. Antoaneta spune:

  Nu era si un film? Subiectul mi se pare foarte cunoscut.
  Eu nu am avut mare rabdare cu cartile lui Marc Levy ori ale lui Nicholas Spark, dar apreciez recenzia ta. 🙂 Frumos scris!

 12. Sper sa o citesc si eu in viitorul apropiat, desi Levy nu m-a atras pana acum. Nu stiu de de, dar am o reticenta in privinta cartilor scrise de autor, nu ma intreba ce- ca nu stiu ce sa iti raspund.Ca un fel de simt ca nu este pentru mine 🙂

 13. Claudia spune:

  Mi-a placut cartea si imi place si cum scrie Levy. As citit oricand ceva scris de el 🙂

 14. anasylvi spune:

  Nu am citit vreo carte de acest autor, desi am auzit multe despre el. Cred ca si eu am vazut un film cu o tema asemanatoare. prezentarea ta imi place foarte mult, esenta tare si la obiect.

 15. Andres spune:

  Ce mult mi-a plăcut cartea asta asta!!! Am citit-o de mult, așa că a fost o plăcere să-mi reîmprospătez memoria 😀 O recomand cu drag!

 1. 25 februarie 2019

  […] aduceți aminte de Lauren și Arthur din Și dacă e adevărat…? (vezi recenzia aici) Ei bine, cei doi îi fac o vizită bunului lor prieten, Paul, și observă cât de singur este […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *