Clubul Jane Austen – Natalie Jenner

Clubul Jane Austen de Natalie Jenner se afla în coletul primit de la Editura RAO înainte de Crăciun. Cum despre Îngerii dreptății și despre Din suflet v-am vorbit deja, era timpul să vă spun câte ceva și despre acest roman.

Clubul Jane Austen are o copertă superbă, care arată foarte bine în biblioteca mea. Nu am mai citit nimic de Natalie Jenner și mă bucur că am avut acum ocazia să fac cunoștință cu un autor nou pentru mine.

clubul jane austen

Despre Clubul Jane Austen

În acest roman facem cunoștință cu oameni diferiți, dar care au o pasiune comună. Mai exact, adoră operele lui Jane Austen. Îi citesc cărțile și le recitesc și mereu găsesc lucruri noi printre rânduri, care îi inspiră și îi ajută să treacă peste grijile cotidiente. Faptul că locuiesc în același loc în care îndrăgita autoare și-a petrecut o parte din viață îi face să se simtă norocoși și recunoscători.

Dragostea pentru lectură și mai ales pentru cărțile lui Jane Austen îi face să se unească și să pună pe picioare un club. Lucru deloc ușor, lovindu-se de piedici și fiecare având o viață personală. Totuși, cei cinci sunt hotorâți să țină mândria orașului Chawton acolo și se luptă pentru a păstra casa și moștenirea scriitoarei unde îi e locul.

Acest romn ne oferă o evadare dulce și extrem de inteligentă din cotidian…”

People


Clubul Jane Austen de Natalie Jenner este un roman static, care se citește fără grabă și cu multă răbdare, ca și cărțile scriitoarei Jane Austen, de altfel. Personajele sunt bine conturate și interesane, iar poveștile lor de viață sunt induioșătoare, dramtice.

Clubul Jane Austen de Natalie Jenner a apărut la Editura RAO, la sfârșitul anului 2020 și are 328 de pagini. Acum, pe site-ul editurii, se găsește la reducere. Mai exact, prețul său este mai mic cu 35%

You may also like...

10 Responses

 1. Silvia spune:

  Frumos!!!!!!

 2. Oana spune:

  Multumim frumos pentru recomandare si recenzie.

 3. Ilinca spune:

  Multumesc de recomandare!

 4. Nu cumva este si un film facut dupa aceasta carte? Subiectul mi se pare cunoscut.

 5. Denisa spune:

  Pare o recomandare faina, am aa o pun pe lista.

 6. Rokolla spune:

  O recomandare buna de care voi tine si eu cont

 7. In ultima vreme am cumparat multe carti datorita recenziilor citite pe blog.

 8. Simona spune:

  Ce faina pare cartea. As vrea sa o citesc si eu. Nu stiam de ea si are si o coperta asa draguta!

 9. Dana spune:

  Pare interesantă cartea asta mă faci curioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *