Operațiunea OMUL NEGRU – Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorges Sandnes

Cărți pentru copii de la Editura Paralela 45

Deja ne-am obișnuit ca în cărțile pentru copii de la Editura Paralela 45 să găsim adevărate aventuri. Când a venit momentul ca Maia să înceapă o nouă carte, curiozitatea de a afla ce mai fac Tiril, Oliver și cățelul lor, Opti, a fost prea mare și a ales OPERAȚIUNEA OMUL NEGRU – BIROUL DE INVESTIGAȚII NR.2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes. 

Biroul de investigații nr. 2 

Din această serie, Maia a mai citit Operațiunea Nor de furtună, despre care a vorbit aici. I-a plăcut foarte mult, a îndrăgit personajele și de aceea și-a dorit să mai citească  și altceva din Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes.
 


În Operațiunea Omul negru – Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Lier Horst și Hans Jorgen Sandnes, luăm parte la investigarea unui alt caz. Copiii, Tiril și Oliver, își pun din nou mintea la contribuție, caută indicii și pun toate lucrurile cap la cap. De la o plimbare cu bicicleta într-o zi frumoasă, ajung să elucideze un mister dificil, la prima vedere. Copiii îmi par mai curajoși decât în Operațiunea Nor de furtună, nelăsându-se intimidați de Omul negru, deși prezența lui era misterioasă.
Și la sfârșitul acestei cărți, Maia a găsit teste pentru detectivi și le-a rezolvat cu mare plăcere.Maia povestește

Maia vă povestește despre Operațiunea Omul negru – Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes,  în video-ul de mai jos. Sperăm să vă placă!
 
  
 

Unde găsim cartea pentru copii Operațiunea Omul negru – Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes?

 

 Operațiunea Omul negru – Biroul de investigații nr. 2 de Jorn Horst și Hans Jorgen Sandnes, dar și celelalte cărți din seria Biroul de investigații nr. 2, se găsesc pe site-ul EDITURII PARALELA 45, mai exact aici, la un preț foarte bun.

You may also like...

15 Responses

 1. Cât de simpatică e cum povestește despre omul negru! La cât mai multe video-uri!

 2. Ce frumos! Fetita ta e o dulce!!

 3. E absolut adorabila. Darius a ascultat-o de vreo 3 ori.

 4. Este tare dragalasa fetita ta. Imi place mult ca este captivata de carti la fel ca mamica ei

 5. Crinu spune:

  Eu nu am timp de carti in ultima vreme din pacate, dar pare misto!

 6. Cat de dragut povesteste ea. Cum i-ai starnit interesul?

 7. alexacarmen spune:

  La cat mai multe povestiri ale domnisoarei 🙂 Se pricepe!

 8. Raluca Artene spune:

  Draga de ea, pare extrem de captivată de lectura.

 9. Butterfly spune:

  Super filmuletul, am si eu o nepotica, ii voi recomanda 🙂

 10. Dana Stancu spune:

  Super tare! Andra mea refuza sa citeasca singura.Poate asa o motivez si eu 🙂

 11. Ana spune:

  Super filmuletul!La cât mai multe povestioare

 12. Silvia spune:

  Foarte frumos Maia!!!!

 1. 25 februarie 2019

  […] 45, ne-a surprins cu un colet plin cu lecturi interesante, atât pentru mine, cât și pentru Maia. Printre ele era și  O prietenă magică, primul volum al seriei Prințesele din Ponilandia de […]

 2. 23 iunie 2019

  […] va găsi ceva și pentru ea în colet și, mai ales, că îi va plăcea. Este mare fan al seriilor Biroul de investigații nr.2, Portalul magic și Prințesele din Ponilandia. De data aceasta, în colet a primit și trei volume […]

 3. 16 septembrie 2020

  […] Punga de plastic, la fel ca toate celelalte cărți din seria Biroul de invetigații nr.2, au apărut la Editura Paralela 45. Cărțile pentru copii din această serie și nu numai, pot fi […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *