CRUCEA LUI MORRIGAN de NORA ROBERTS recenzie

Am primit Trilogia Cercului de la o prietenă dragă, acum ceva timp. De ce am amânat să o citesc, nu știu, dar pot să vă spun că mi-am făcut curaj și îmi place foarte mult.

Am reușit să citesc primul volum din Trilogia Cercului în luna Martie. Cruce
a lui Morrigan s-a dovedit a fi un volum captivant, cu multă acțiune, cu prietenii, legături de familie și iubire… exact cum ne-a obișnuit Nora Roberts. E primul volum fantasy scris de Nora Roberts pe care eu l-am citit și sunt foarte încântată.

Despre Crucea lui Morrigan

Zeița Morrigan are nevoie de tot ajutorul pentru a opri forțele malefice. Ea apelează la magicianul Hoyt. Acesta trebuie să își caute fratele ce a fost transformat în vampir, și să îl convingă să lupte. Lor și se vor mai alătura și alții cu același scop. Hoyt a fost nevoit să își părăsească familia și să depășească granța impusă de timp pentru a-și găsi fratele si pe ceilalți luptători.
Vrăjitoarea Glenna li s-a alăturat, iar între cei doi s-a aprins o scânteie.

Ei au călătorit până la casa familiei celor doi frați, care acum îi aparțina lui Cian – fratele vampir. Acolo li s-au alăturat alte trei persoane și împreună trebuiau să formeze armata necesară pentru a înfrunta răul.

Cian, vampir fiind, se ocupa de instruirea lor. Cei șase luptători trebuiau să învețe să se apere și să ucidă vampirii.

Între cei doi frați erau resentimente. Vina și supărarea le măcina sufletul. Oare vor reuși să treacă peste ele și să lupte împreună? Vor reuși cei șase să devină o armată unită și puternică?

Am îndrăgit fiecare membru al echipei, fiecare e unic, fiecare are o putere deosebită și indispensabilă pentru a se putea bucura de victorie. Cu toții sunt firi diferite și puternice, fiecare este un pion important în lupta împotriva răului.

Recomand Crucea lui Morrigan de Nora Roberts și curând vă voi vorbi despre următorul volum din Trilogia Cercului.

You may also like...

19 Responses

 1. Hm, Nora Roberts si fantasy? Asta chiar suna interesant.

 2. Tyna spune:

  De mult mi-am propus să citesc această serie. Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Geo spune:

  Super! Îmi place recenzia, ador cartea! Seria asta este una din preferatele mele la Nora!

 4. Oli spune:

  Am citit cu placere recenzia, cu gandul la aceasta carte si serie care m-au incantat! E una din cele mai frumoase – daca nu chiar cea mai frumoasa serie fantasy a Norei Roberts!

 5. Anca Rucareanu spune:

  Remarcasem și eu seria acum ceva timp. Pare interesanta!

 6. Pare minunată, cred că mi-ar plăcea.

 7. Mili spune:

  Am citit destule carti de la Nora Roberts, dar uite ca aceasta mi-a scapat. Trebuie sa pornesc in cercetari si sa vad despre ce este vorba, mai ales ca ti-a placut atat de mult. Inca o recomandare pe lista mea infinita de carti. Astept alte detalii si despre restul.

 8. Felicitări pentru recenzie. Indiferent de genul cărții, autoarea reușește mereu să te atragă.

 9. Pare fix pe gustum meu. Autoarea asta scrie fain, indiferent de genul abordat.

 1. 7 martie 2019

  […] și în celelalte cărți ale Norei Roberts, găsim în Obsesia o poveste frumoasă de iubire, o femeie puternică și o poveste de viață […]

 2. 20 aprilie 2019

  […] aici o altă carte […]

 3. 3 iulie 2019

  […] orice fan Nora Roberts, știam că, la un moment dat, a publicat cărți polițiste sub pseudonimul DJ Robb. Deși nu am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *