ÎNTRE DORINȚĂ ȘI PERICOL de LINDA HOWARD recenzie

De un lucru sunt sigură… Când vreau să citesc ceva diferit, când vreau să citesc ceva scris de un autor străin mie, apelez la Libris. Așa am ales și Între dorință și pericol de Linda Howard, pierzând vremea pe site-ul lor. Fiica regelui este prima carte a seriei Ducele de Castle de Alina Cosma. Eu am mai citit o carte scrisă de Alina Cosma, Înger de pază, deci nu am avut niciun fel de emoții când am început să citesc Fiica regelui.

Linda Howard

Între dorință și pericol de Linda Howard – despre dramele agenților secreți

Cartea începe într-un mod dramatic. Niema este nevoită să audă cum moare iubitul ei soț în timpul unei misiuni avute în Iran. Cu totul dărâmată de această situație, Niema reușește să se întoarcă în țară cu ajutorul celorlalți agenți implicați în misiune. Tucker conducea misiunea și el i-a promis colegului său că va avea grijă de frumoasa Niema. Nu își încalcă cuvântul și îi oferă tot suportul de care este capabil.

Între dorință și pericol de Linda Howard – iubirea adevărată nu este ușor de înlocuit

 
După cinci ani, Niema încă era singură. Nu reușea să se implice cu adevărat în nicio relație, locuia singură și acum prefera munca de birou.
Niema era un agent bun. Ea a inventat un dispozitiv foarte util pentru agenție, iar aceștia aveau de gând să îl folosească.
În aceste circumstanțe, Niema îl reîntâlnește pe Tucker și retrăiește acele clipe din Iran. Tucker este surprins de sentimentele ce îl cuprind când o revede pe Niema și, prins cu garda jos, îi dezvăluie adevărata sa identitate.
Niema a fost surprinsă să afle că Tucker era, de fapt, John Medina, o legendă printre agenți.Surprinsă a fost și de faptul că îl considera un bărbat atrăgător.

Între dorință și pericol de Linda Howard – pasiunea reînvie

 
Inițial, Niema, a refuzat oferta de a fi partenera lui John într-o misiune, dar nu a reușit să reziste mult tentației de a resimți adrenalina dintr-o misiune și dorinței ascunse de a sta în preajma lui John. Înainte de a pleca în misiune, John s-a ocupat personal de instruirea ei, iar în tot acest timp și-a făcut și un plan pentru a se apropia de ea.
Cum se vor descurca cei doi în misiune și cât de ușor vor accepta legătura creată între ei, aflați voi citind Între dorință și pericol de Linda Howard.

Am citit Între dorință și pericol de Linda Howard în două reprize. Este o carte alertă care se citește ușor. V-o recomand cu drag!

You may also like...

10 Responses

 1. anasylvi spune:

  Multumesc pentru recomandare!

 2. Cat de faina pare! Combinatia perfecta de ingrediente! 🙂

 3. Pare minunată! <3 Îmi place foarte tare cum scrie autoarea.

 4. Laura Candrea spune:

  Imi place foarte mult cum scrie autoarea si cred ca si in aceasta carte te tine cu sufletul la gura!

 5. Anca Rucăreanu spune:

  Îmi place mult autoarea! Nu am citit această carte. Îți mulțumesc mult pentru recomandare!

 1. 27 martie 2021

  […] fond, dorinta de a schimba ceva in aspectul fizic este motivul principal care ne face sa apelam la o clinia  de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *