DOAR DRAGOSTEA CONTEAZĂ de ASHLYN MACNAMARA recenzie

Da… luna aceasta am citit doar cărți relaxante. Dacă aș fi început o carte mai grea, cu siguranță încă aș citi la ea. Cred că majoritatea dintre noi avem astfel de momente. Tot pentru #duelulalbrosu am ales să citesc Doar dragostea contează de Ashlyn Macnamara. Nu am mai citit nimic scris de către această autoare, dar pot să zic că mi-a plăcut stilul ei.

iubiri de poveste

Doar dragostea contează – o iubire de poveste

George Upperton era un tânăr gentleman pus în dificultate de către amanta sa. George tocmai a aflat că aceasta este însărcinată și pretențiile acesteia în ceea ce-l privește. Pentru ca George să înțeleagă ce are de făcut, fratele acesteia și-a făcut apariția și cei doi și-au împărțit pumni.
George avea de gând să o întrețină în continoare pe Lucy- amanta sa-  dar momentan, suma solicitată era prea mare pentru veniturile sale. Spera să îndrepte acest lucru prin jocurile de cărți pe care spera să le câștige cât timp era în vizită la prietenul său. Acesta a fost unul dintre puținele motive care l-au făcut pe George să accepte invitația prietenului său. Știa că mama lui va profita de acea petrecere pentru a îi băga pe gât o debutantă prostuță.

Doar dragostea contează – iubirea nu ține cont de etichete

George a cunoscut-o pe Isabelle și pe fiul acesteia, Jack, pe plajă. Soarta a făcut ca George să fie în împrejurimi atunci când Jack a fost tras de un val. George a reușit să îl salveze pe micuț și l-a îndrăgit din prima clipă. Curând George a aflat că Jack este un copil din flori, dar nu știa cine este de fapt Isabelle.
Cei doi au început să își petreacă mai mult timp împreună după ce Jack a fost răpit. George a asigurat-o că îl va aduce acasă pe Jack și i-a cerut ajutorul prietenului său care se bucura de multă influență acolo.
Isabelle știa că nu trebuie să se lase iar păcălită de vreun crai, iar George nu își dorea o femeie și în afara așternuturilor. Ce se va întâmpla cu cei doi și de ce a fost Jack răpit, vă las pe voi să aflați!

You may also like...

5 Responses

 1. anasylvi spune:

  Suna ca o poveste relaxanta! 🙂

 2. Mi-ai făcut dor de cărțile din această colecție! <3 Felicitări pentru recenzia minunată!

 3. Ai citit ce ai simțit ca ai nevoie! Frumoasa cartea, frumoasa recenzia!

 1. 7 martie 2019

  […] și mare mi-a fost bucuria când mi-am dat seama că în sfârșit voi citi o carte din colecția Iubiri de poveste. Deși îmi doream de mult acest lucru, când venea momentul să încep o carte nouă, alegeam […]

 2. 8 februarie 2020

  […] Amăgirea – demnă de colecția Iubiri de poveste […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *