Cadouri literare de Dragobete

Pentru cei care nu sunt fani Valentine’s Day și preferă să sărbătorească de Dragobete, sau pentru cei ce le sărbătoresc pe amândouă, am făcut o listă cu titluri care pot fi potrivte pentru această ocazie. Cărți de dragoste, scrise de autori români. Dacă tot iubim românește, haideți să și citim românește. Deși inițial mă gândisem la un simplu articol, m-am gândit să îl transform într-un booktag și să ne bucurăm de cât mai multe recomandări.

carti de dragose

Cărți de dragoste românești

Sunt multe cărți frumoase de dragoste românești. Voi alege doar câteva pentru a vă ușura munca. M-am gândit la cinci titluri și le voi prezenta în ordine aleatorie. Cu ele veți merge la sigur:

O să încep cu o carte de dragoste clasică, pe care eu abia anul trecut am descoperit-o, dar care mi-a plăcut foarte mult. Pânză de păianjen de Cella Serghi. Eu am primit cartea cadou de ziua mea și am fost extrem de încântată.

A doua recomandare este, de asemenea, în topul personal al cărților de dragoste. Rebela de Corina Cîndea. O poveste frumoasă de dragoste, cu o acțiune dinamică.

Pe poziția a treia, am pus o serie dragă mie. Seria Pasiuni de Rodica Mijaiche. Recenziile primelor două volume le gășiți aici și aici.

Tentații de Corina Ozon va fi cu siguranță un cadou foarte apreciat. Mie mi- plăcut mult și o recomand de fiecare dată când am ocazia.

Nu aș putea să închei recomandările pentru Dragobete fără să vă vorbesc despre Teoria inocenței de Florentina Pandelea. O poveste frumoasă de dragoste și nu numai.

Ce părere aveți despre recomandarile mele? Voi ce cărți de dragoste românești îmi recomandați? Mi-ar plăcea să primesc cât mai multe recomandări. De aceea provoc să preia tag-ul pe fetele de la Delicatese literare , pe Cătălina de la Lifestyle by Cătă și pe Laura de la Despre cărți și alte arte!

You may also like...

19 Responses

  1. Candrea Laura spune:

    Frumoase Titluri! I ai te sa citesc tot articolul, m-am gândit si eu la Rebela. Acum mai scotocesc prin minte si sigur voi gasi niste carti frumoase. Multumesc de provocare

  2. Tyna spune:

    Frumoase recomandări! Mulțumim pentru tag!

  3. Inafara de Tentatii, le-am citit pe toate si mi-au placut. Mersi de leapsa! 🙂

  4. Almona spune:

    Pânza de păianjen mi-a plăcut și mie. Cred că o voi reciti.

  5. Mirela-Carmen spune:

    “Panza de Paianjen” de Cella Serghi este una din marile mele favorite. Am citit-o prima oara cand aveam vrei 12-13 ani si a lasat o impresie profunda asupra mea.
    Multumesc pentru celelalte recomandari! Cred ca a sosit vremea sa dau o raita prin librariile online. 🙂

  6. Frumoase recomandări, mulțumim! Doar cartea Cellei Serghi e bifată de pe lista ta, mai am de recuperat.

  7. Mirela Barbălată spune:

    Îți recomand seria Salem de Corina Cîndea, “Marat” şi “Nopţi la Monaco” de Nataşa Alina Culea,
    Lecturi frumoase în continuare! <3

  8. Corina Cindea spune:

    Multumesc frumos pentru recomandari! <3

  9. anasylvi spune:

    Am citit si eu “Panza de paianjen”, foarte frumoase. Recomand “Triplu H” de Corina Cindea, “Marat” de Natasa Alina Culea, “Seductia apei” de Monica Ramirez, “Contraste” de Maria Metco asa, la prima enumerare.

  1. 24 februarie 2019

    […] de la Tot despre (Prefață de carte) a venit cu un fel de leapșă ce constă în recomandări de cărți romantice românești. Am […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *