Camera pentru copii – universul lor rupt din povești

Pe 29 Noiembrie 2018 a venit pe lume cel mai nou membru al familiei noastre, Albert. Da, suntem niște părinți norocoși! Avem o fetiță minunată și cam vorbăreață, dar și un băiețel veșnic vestel. Pur și simplu nu ai cum să nu fii fericit. Dar cum orice bucurie mai aduce și altceva pe lângă, nouă ne-a adus necesitatea de a mai mobila o cameră.

Noroc cu FAVI că ne ușurează mult munca… sau ne-o îngreunează? Depinde din ce unghi privești. Ne scutește de stresul căutării, căci știm că acolo găsim lucruri de calitate, dar ne este foarte greu să alegem. E greu să te hotărăști când sunt atâtea lucruri frumoase. De exemplu, nu știți cât ne-am uitat până am reușit să alegem din multitudinea de paturi pentru copii. Să luăm unul pliabil? Să luăm unul sub formă de leagăn? Coș? Grea decizie!

Camera pentru copii – universul lor rupt din povești

Când facem ceva pentru copii, fie că le cumpărăm lucruri, fie că le amenajăm o cameră doar pentru ei, ne dorim întotdeauna să le placă. De aceea alegem lucruri frumos colorate, de cele mai multe ori din categoria Disney. Cu toate acestea, ținem cont că nu împodobim un brad de Crăciun și că totul trebuie să rămână plăcut și deloc țipător.

plafoniera disney

Așadar, ne-am gândit ca pereții să îi facem un galben pal. Pentru iluminat ne-am gândit la o plafonieră Disney pe care să o admire imediat ce va mai crește un pic. Am ales și un șifonier de haine alb și încăpător, o masă pentru schimbat și un dulăpior pentru jucării. Am pus ochii și pe un covor cu Winnie the Pooh și gașca lui.

În privința patului am gândit pe termen lung și am ales un pat transformabil cu legănare. Pe lângă faptul că ne va scuti de mult legănat și pe lângă sertarele încăpătoare unde vom depozita scutecele și orice va mai fi necesar, pătuțul se transformă în țarc, pat pentru adolescenți, comodă sau birou. Așadar, nu se va încadra în categoria lucrurilor „de dat” după ce mai crește bebe.

pat cu leagan

Cam atât. Consider că așa va arăta de vis și îi va mai rămâne și loc pentru joacă, pe când va mai crește. Voi ce părere aveți?

You may also like...

22 Responses

 1. Alina spune:

  Sa va traiasca cele doua minuni. De Favi am mai auzit, si mereu aud lucruri destul de bune. Voi face o vizita site-ului.

 2. Mirela-Carmen spune:

  M-ai lasat cu gura cascata! Wow! Parul este superb… si functional… si cu durata de folosinta pe termen lung… Ce poti sa-ti doresti mai mult de la un patut pentru copii? Super alegerile voastre! Felicitari!

 3. Dana spune:

  Arată super si cu siguranţă copiii vor fi foarte încântaţi!!!

 4. Da, într-adevăr amenajarea unei camere pentru cei mici trebuie gândită pe termen lung. Iar motorul de căutare Favi este de mare ajutor cand vine vorba de acest aspect.

 5. Eva Anca spune:

  Imi plac tare mult alegerile tale! Patul este adorabil si extrem de util! Sa creasca mari si sanatosi ambii copii!

 6. Imi place mult ce ai ales. Foarte fain patul.

 7. Candrea Laura spune:

  Ce alegeri bune ai făcut! Felicitări! Imi plac mult alegerile tale!

 8. Dorina spune:

  Patul este o achiziție foarte inteligentă, super !

 9. Să vă trăiască minunile! <3 <3 Pătuțul acela pare de vis…

 10. Silvia spune:

  Super!!!

 11. Cornel spune:

  Frumoase lucruri.

 12. anasylvi spune:

  Foarte frumoase alegeri! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *