Cumpărăm ochelarii prescriși de medic, online?

Atunci când nu mai vedem bine la distanță sau apropiere, când vedem încețoșat sau ne doare capul fără un motiv anume, se impune neapărat o vizită la medicul oftamolog. Avem șansa să ni se spună că mușchii ochilor sunt obosiți sau au nevoie de diferite exerciții. Din păcate, de cele mai multe ori, avem nevoie de ochelari de vedere. Dacă pe vremea când eram eu mică, acest lucru putea deranja sau supăra persoana în cauză, mai ales dacă era vorba de un copil, acum au devenit un accesoriu chic, dorit chiar și de persoanele care nu au nevoie de ochelari pentru vedere.

Maia dă semne că ar avea nevoie de ochelari și am încercat să o pregătesc pentru posibilitatea aceasta, să îi accepte ușor, dacă oftamologul îi va prescrie. După toată „povestea” mea despre ochelari și importanța lor, singura ei problemă a fost dacă cumva și-i poate cumpăra mov. Dacă copilașii acceptă așa ușor, pentru noi adulții, e și mai ușor de acceptat ideea de a purta ochelari, mai ales că nici nu mai e nevoie să mergem în magazinele de specialitate pentru a-i cumpăra.

De ce să căutam ?

Deoarece este o metodă simplă și rapidă de a ne cumpăra ochelarii doriți. De ce să apelăm la internet pentru a ne cumpăra chiar și ochelarii prescriși de medici? Deoarece timpul este prețios în secolul vitezei și nu are sens să îl pierdem prin magazinele de specialitate, mai ales dacă locuim într-un oraș mic, unde nu prea avem de unde alege ceea ce ne dorim. Îți dorești ochelari tip aviator sau? Nicio problemă! Găsești o varietate de modele, exact pe gustul tău. Sunt deja suficiente avantaje pentru a comanda online ochelarii prescriși de medic, nu-i așa? Totuși, va trebui să țineți cont de câteva aspecte, dacă hotărâți să cumpărați în acest mod.

5 ponturi pentru a cumpăra ochelarii prescriși de medic potriviți, online

Dacă alegi să cumperi ochelarii prescriși de medic online, va trebui să ții cont de câteva aspecte pentru a fi mulțumit de ceea ce cumperi:

 1. Caută lentilele potrivite. Există multe feluri de lentile, iar tu va trebui să hotărăști care tip este potrivit pentru tine. Plastic, sticlă sau policarbonat? Dacă îți dorești lentile rezistente, cele de plastic sau policarbonat îndeplinesc acest criteriu. Totuși, lentilele de sticlă au și ele avantajele lor.
 2. Caută ochelarii care să ți se potrivească! Există ochelari care nu încadrează lentila cu material, care încadrează doar o parte din lentile sau care încadrează total lentila. Care se potrivesc stilului tău?
 3. Cumpăra ramele dintr-un material potrivit nevoilor tale. Ramele pot fi făcute din diferite materiale, chiar și din lemn.
 4. Caută tipul de ramă care te avantajează. În funcție de forma feței, alege și tipul de ramă potrivit. Se aplică aceleași „reguli” ca și atunci când alegi ochelarii de soare.
 5. Urmărește ofertele site-urilor de specialitate și vei putea
  găsi cheap glasses! De ce să nu economisim dacă este posibil? Cu siguranță vei găsi reduceri și te vei alege cu ochelarii doriți la un preț bun!

Voi purtați ochelari de vedere? Preferați să cumpărați online sau direct din magazin?

You may also like...

13 Responses

 1. Si mie mi se pare o idee buna sa cumperi online. Poti compara oferte si sa gasesti exact ce iti place.

 2. Eva Anca spune:

  Eu am o pereche de ochelari, dar ar trebui sa imi fac iar un control si sa vad cum stau. Sunt tentata sa comand si ochelari de pe net.

 3. Dana spune:

  Eu aș prefera ca, după control la cabinetul medical să îmi pot alege ochelarii potriviți din toate punctele de vedere. E ok și online, însă mi se pare mai bine așa. Iar Maiei, cu ochelari mov i-ar sta bine de tot!

 4. Silvia spune:

  Dacă e nevoie…punem ochelari!

 5. Raluca spune:

  Multumesc mult pentru recomandare 🙂

 6. Iza Ambra spune:

  Întotdeauna îmi cumpăr ochelarii de la magazinele specializate (optică medicale) la recomandarea strictă a mediului oftalmolog. Mulțumiri pentru sfaturile avizate.

 7. Ana Maria Chiperi spune:

  Da, port ochelari de vedere permanent, uneori adorm cu ei când citesc. Dar cred că prefer să îi cumpăr de la cabinetului medical pentu a-i putea proba și a face alegerea cea mai bună! Mulțumim de recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *