Cum intenționez să mă bucur de iarnă și Crăciun

Fiindcă e luni și toată lumea s-a întors la muncă, m-am gândit ca astăzi să vă vorbesc despre ceva relaxant, pentru a vă descreți frunțile. Vă voi vorbi despre planurile mele pentru iarna aceasta și sper să vă inspir și pe voi să vă faceți astfel de planuri. Nu mă refer la planuri mărețe pe plan profesional sau personal, în afară de a supraviețui cu mintea întreagă nebuniei în care ne aflăm :))). Mă refer la cum intenționez să mă bucur de iarnă și de Crăciun, bineînțeles.

Iarna este anotimpul meu preferat. Majoritatea știți deja. Îmi place zăpada îmi place peisajul alb, îmi plac activitățile de iarnă. Îmi plac chiar și mâncărurile aburinzi pe care le preparăm mai des iarna când vremea e rece și simțim nevoia să ne încălzim. Îmi place să beau ciocolată caldă în timp ce mă uit la un film vesel și plin de bună dispoziție.

Crăciunul este sărbătoarea mea preferată. Îmi plac colindele în mod deosebit și toate cântecele despre iarnă și Crăciun. Îmi plac filmele acelea clișeice și îmi place chiar și să merg la cumpărături în acea perioadă când totul este împodobit și plin de luminițe colorate. Îmi place să împodobesc casa devreme și să mă bucur de ornamente pentru cât mai mult timp. Îmi place să fac fursecuri crăciunești alături de copii și să primesc colindători. Așadar, cum să nu îmi fac planuri cu mult timp înainte și cum să nu mă bucur de fiecare moment magic?

Ce planuri am pentru a mă bucura mai mult de magia Crăciunului și de iarnă
Image by Lorri Lang from Pixabay

Ce planuri am pentru a mă bucura mai mult de magia Crăciunului și de iarnă

 • vreau un brad mare și stufos pe care să îl împodobim cu multe ornamente alese împreună. Acest lucru impune o vizită în Jumbo sau în Auchan, pe care sper ca pandemia să nu mi-o răpească. Dar dacă nu vom putea merge, nicio grijă, nu renunț. Îmi voi face cumpărăturile online 🙂
 • vreau să împodobim toată casa și balconul cu luminițe și cu ornamente. O parte din ornamente intenționez să le realizez acasă, împreună cu cei mici
 • să îmi împodobesc și blogurile și să vă bucur și pe voi de fiecare dată când mă vizitați
 • vreau să văd cât mai multe filme de Crăciun
 • să îmi cumpăr lenjerii pentru paturi cu motive de iarnă sau Crăciun
 • să fac des fursecuri și alte bunătăți crăciunești
 • să învăț copiii colinde
 • să le povestesc des despre semnificația Crăciunului și despre Hristos
 • să participăm la parade și spectacole de colinde ( sper să fie posibil)
 • să îmi fac manichiura în ton cu iarna
 • să zâmbesc des și să mă bucur de familia mea minunată
 • să fac filmulețe și fotografii de sezon, pe care să le postez pe rețelele de socializare

Voi iubiți iarna? Dar Crăciunul?

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Obișnuiam să iubesc iarna și Crăciunul, însă cum în ultimii ani nu prea am avut parte de zăpadă, doar de frig, n-aș spune chiar că iubesc iarna. Crăciunul îl ador, mi se pare un moment magic.

 2. Dana spune:

  La ce planuri frumoase ai, mă faci să îmi placă iarna. :))) Chiar mă inspiri să mă bucur mai mult de acest anotimp și de Crăciun.

 3. Silvia spune:

  Frumoase planuri!

 4. Ador sarbatorile de iarna, Craciunul si targurile minunate care ma fac sa simt ca e cu adevarat sarbatorile.

 5. Ador iarna!!! Aștept cu nerăbdare Crăciunul, decorez si eu, împodobesc braful, iar anul acesta vreau si eu o lenjerie in ton

 6. Denisa spune:

  Imi place mult perioada Craciunului si abia astept sa vina.

 7. Mihaela spune:

  Mie inainte nu-mi placea deloc Craciunul, dar de 10 ani de cand am devenit mama, il ador! Ador ciocolata calda, lenjeriile de pat cu tematica de Craciun, turta dulce, cadourile.

 8. Ana spune:

  Adoooooor Craciunul! Sunt deja foarte entuziasmata ca mai este putin. Noi deja ne-am luat cazare un weekend la Sibiu sa vedem Targul de Craciun de acolo (sper sa se tina anul acesta) si am inteles ca o sa se tina si Targul de Craciun din Bucuresti.

 9. Rokolla spune:

  Eu mi-as fi dorit sa merg la munte, dar cu toata nebunia asta nu cred ca ajung

 10. Marin Mirela spune:

  Bun plan! E important mai mult decât orice și decât oricând, să nu ne lăsăm copleșiți de problemele și situația din jurul nostru. Și mie îmi place Crăciunul și ăn general Sărbătorile de iarnă. Nu prea îmi place frigul, dar asta e altă poveste.
  Mult succes!

 1. 28 octombrie 2022

  […] de astăzi, vreau să vă prezint câteva modele de încălțăminte potrivită pentru toamnă și iarnă, pe care le-am găsit în magazinul online Modlet și pe care acum o putem achiziționa la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *