Cartea lunii Ianuarie 2019

A venit momentul să vorbim despre cartea lunii Ianuarie 2019. În Ianuarie am reușit să citesc șase cărți, toate pe placul meu. Am observat, acum făcând lista, că am citit mai mult thrillere. Nu-i nimic, sper să o țin așa! Deoarece în 2018 am citit mai mult romance, nu e rău să echilibrez puțin situația. Haideți să facem o recapitulare:

lista carti noi ianuarie 2019

Lista cărților citite în Ianuarie 2019:

Lista cărților citite în Ianuarie 2019 nu este foarte lungă, dar, luând în considerare nou bebe din dotare, e chiar foarte bine:

  1. Blue de Danielle Steel. Am primit cartea de la Libris și v-am vorbit despre ea aici.
  2. Obiecte ascuțite de Gillian Flynn. Cartea mi-a fost trimisă de către cei de la Libmag și v-am spus câte ceva despre ea aici.
  3. O mamă perfectă de Aimee Moly. Am primit cartea în dar de Crăciun, de la cumnata mea și v-am spus aici cât de mult mi-a plăcut.
  4. Fata cea bună de Mary Kubica – un cadou din partea prietenei mele de la Porția de citit. Cartea de 10 aleasă în luna Ianuarie pe grupul Prefață de carte și Porția de citit. V-am vorbit despre ea aici.
  5. Contraste de Maria Metco. O adevărată surpriză, despre care v-am vorbit aici.
  6. Înainte de ploi de Dinnah Jafferies. Am primit cartea tot de la Libmag și v-am vorbit despre ea aici.


Cartea lunii Ianuarie 2019:

Tot am citit ceva, nu-i așa? Pentru voi care a fost cartea lunii? Câte cărți ați reușit să citiți în Ianuarie 2019?Ce ziceți de titlul ales de mine? Își merită locul primit?

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    In ianuarie am citit 9 carti, ceea ce pentru mine e wow, ca rar reusesc atatea. Mi-au placut majoritatea, nu cred ca as putea alege cartea lunii.

  2. Acum mi-ai adus aminte de Cartea lunii. Trebuie sa centralizez si eu. 😀 Fata cea buna si Inainte de ploi am citit si eu.

  3. Minunată listă, felicitări! <3 Nu am citit atât de mult pe cât mi-am dorit în ianuarie, dar a fost ok…

  4. Dana spune:

    Îşi merită locul pe podium, este o carte care şi pe mine m-a impresionat mult. Cartea lunii ianuarie pentru mine a fost Din altă viaţă-Jurnal de copil de Marius Albert Neguţ.

  5. Candrea Laura spune:

    Ce titluri frumoase! Contraste urmează si la mine!

  6. anasylvi spune:

    Felicitari pentru lecturi! “Contraste” mi-a placut mult si mie. Nu am citit cartea lunii, insa am auzit numai de bine despre ea. La mien a fost “Extraordinarele circumstante ale vietii lui Weylyn Grey” de Ruth Emmie Lang, pe care o recomand calduros.

  7. Geo spune:

    Felicitări pentru cărțile citite! La cât mai multe povesti citite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *